Rapeat graavikala-saaristolaisleivät
- Annosmäärä16 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Rapeaksi paahdetut saaristolaisleipäviipaleet saavat pinnalle graavikirjolohta. Helppo juhlanaposteltava maistuu kaikille.
Ainekset
16 annosta
8 viipaletta | tai |
1 pkt (150 g) | Pirkka graavikirjolohifileetä tai |
tilliä tai ruohosipulia tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 337 kJ / 313 kcal |
Rasva | 7,2 g |
josta tyydyttynyttä | 1,1 g |
Hiilihydraatit | 43,9 g |
josta sokereita | 14,2 g |
Proteiini | 14,9 g |
Suola | 3 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Leikkaa leivästä ohuita viipaleita (noin 3 mm paksuja). Voit paahtaa leivät rapeiksi leivänpaahtimessa tai 175-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Leikkaa palat puoliksi ja anna jäähtyä.
Jaa graavikala leiville ja viimeistele tillin oksilla tai hienonnetulla ruohosipulilla.
Jos käytät valmiiksi viipaloitua saaristolaisleipää, paahda leipiä muutama minuutti kauemmin.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka Parhaat Luomu saaristolaisleipä 300gHinta 2,99/kpl9,97/kg
- Järvikylä tilli ruukku SuomiHinta 1,69/kpl
- Kalaneuvos graavikirjolohifilee siivu 150gHinta 7,99/kpl53,27/kg
- Eriksson Premium Seafood graavattu kirjolohifilee 150g viipaloitu suomalainenHinta 7,99/kpl53,27/kg
- Pirkka suomalainen tilli ruukussaHinta 1,69/kpl
- Pirkka tilli 50gHinta 2,19/kpl43,80/kg
- Järvikylä ruohosipuli ruukku Suomi 1lkHinta 1,79/kpl
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,8(84 arviota)
- alle 30 min4,2(70 arviota)
- alle 30 min3,4(5 arviota)
- alle 15 min4,0(58 arviota)
- 30 - 60 min3,0(1 arvio)
- yli 60 min3,8(75 arviota)
- yli 60 min4,1(17 arviota)
- alle 30 min5,0(1 arvio)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (21 arviota)
- HIPhei1 vuosi sittenArvioisin, että aika kuivaa.....