Rapeat graavikala-saaristolaisleivät
Rapeaksi paahdetut saaristolaisleipäviipaleet saavat pinnalle graavikirjolohta. Helppo juhlanaposteltava maistuu kaikille. Noin 0,40€/annos.*
- 16 annosta
- alle 30 min
Ainekset
16 annosta
- 8viipalettaPirkka Parhaat luomusaaristolaisleipää
- 1pkt(150 g)Pirkka graavikirjolohifileetä
- tilliä tai
- ruohosipulia
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa leivästä ohuita viipaleita (noin 3 mm paksuja). Voit paahtaa leivät rapeiksi leivänpaahtimessa tai 175-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Leikkaa palat puoliksi ja anna jäähtyä.
- Jaa graavikala leiville ja viimeistele tillin oksilla tai hienonnetulla ruohosipulilla.
Tiesitkö että...
Jos käytät valmiiksi viipaloitua saaristolaisleipää, paahda leipiä muutama minuutti kauemmin. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi