Rapeat graavikala-saaristolaisleivätTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Rapeat graavikala-saaristolaisleivät

  • Annosmäärä16 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
Rapeaksi paahdetut saaristolaisleipäviipaleet saavat pinnalle graavikirjolohta. Helppo juhlanaposteltava maistuu kaikille.

    Ainekset

    16 annosta
    8 viipaletta
     
    tai
    1 pkt (150 g)
     
    tai
     
     
    tilliä
    tai
    ruohosipulia
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    1 337 kJ / 313 kcal
    Rasva
    7,2 g
    josta tyydyttynyttä
    1,1 g
    Hiilihydraatit
    43,9 g
    josta sokereita
    14,2 g
    Proteiini
    14,9 g
    Suola
    3 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 30 min

    Leikkaa leivästä ohuita viipaleita (noin 3 mm paksuja). Voit paahtaa leivät rapeiksi leivänpaahtimessa tai 175-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Leikkaa palat puoliksi ja anna jäähtyä.

    Jaa graavikala leiville ja viimeistele tillin oksilla tai hienonnetulla ruohosipulilla.

    Jos käytät valmiiksi viipaloitua saaristolaisleipää, paahda leipiä muutama minuutti kauemmin.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka Parhaat Luomu saaristolaisleipä 300g
      Hinta 2,99/kpl
      9,97/kg
    • Tillinippu 100g FI
      Hinta 3,69/kpl
      36,90/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,2 (20 arviota)

    • HIPhei
      5 kuukautta sitten
      Arvioisin, että aika kuivaa.....