Rapeat graavikala-saaristolaisleivät
- Annosmäärä16 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Rapeaksi paahdetut saaristolaisleipäviipaleet saavat pinnalle graavikirjolohta. Helppo juhlanaposteltava maistuu kaikille.
Ainekset
16 annosta
8 viipaletta | tai |
1 pkt (150 g) | tai |
tilliä tai ruohosipulia tai |
Valmistus
alle 30 min
Leikkaa leivästä ohuita viipaleita (noin 3 mm paksuja). Voit paahtaa leivät rapeiksi leivänpaahtimessa tai 175-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Leikkaa palat puoliksi ja anna jäähtyä.
Jaa graavikala leiville ja viimeistele tillin oksilla tai hienonnetulla ruohosipulilla.
Jos käytät valmiiksi viipaloitua saaristolaisleipää, paahda leipiä muutama minuutti kauemmin.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,8(66 arviota)
- alle 30 min2,7(3 arviota)
- alle 30 min3,2(53 arviota)
- alle 30 min3,8(27 arviota)
- yli 60 min4,1(16 arviota)
- yli 60 min3,8(28 arviota)
- alle 15 min3,9(51 arviota)
- yli 60 min4,3(17 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,3 (15 arviota)