• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pienet matjeskaviaarileivät

Pienet matjeskaviaarileivät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 64 kpl
  • 30 - 60 min
  • 40 kcal / annos (20g)

Ainekset

64 kpl

Lisäksi

Koristeluun

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä kananmunat koviksi noin 6 minuuttia. Jäähdytä munat kylmässä vedessä ja kuori. Valuta matjesfileet ja pane ne monitoimikoneen kulhoon. Lisää kulhoon kuorittu sipuli. Hienonna kalat ja sipuli. Lisää korppujauhot ja kerma. Sekoita. Lisää munat, sitruunanmehu, ruohosipuli ja tilli sekä ripaus mustapippurirouhetta. Hienonna tasaiseksi massaksi. Lisää tarvittaessa ripaus suolaa. Kaviaari saa tekeytyä jääkaapissa peitettynä seuraavaan päivään.
  2. Sulata, valuta ja kuivaa katkaravut. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori pitkänomaiseksi raasteeksi. Viipaloi saaristolaisleipä 16 palaan ja jaa palat edelleen neljään osaan. Pursota matjeskaviaarista ruusuke jokaiselle leipäneliölle. Koristele leipäset katkaravuilla, ruohosipulin oksilla ja sitruunankuorella.
  3. Tarjoa pienet matjeskaviaarileivät noutopöydässä tai alkupalana.

Ravintosisältö perannos 20g100 g

  • 40 kcal167 kJ
  • Proteiinia3 g
  • Hiilihydraatteja5 g
  • Rasvaa1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1