Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
SavulohidippiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Savulohidippi

Maukas savulohidippi sopii mainiosti talven juhlahetkiin. Herkullisen alkupalan saat, kun tarjoat sen rapeiden saaristolaisleipäsipsien kanssa. Noin 2,70€/annos.*

Ainekset

6–8 annosta

Saaristolaisleipäsipsit

Lisäksi

    • kirjolohenmätiä
    • tuoretta tilliä ja ruohosipulia

Valmistus

alle 30 min
  1. Perkaa savukala nahattomaksi ja ruodottomaksi. Revi lohi pieniksi paloiksi ja laita kulhoon. Lisää joukkoon smetana.
  2. Hienonna punasipuli. Lisää myös loput raaka-aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi massaksi. Siirrä jääkaappiin maustumaan.
  3. Viipaloi saaristolaisleipä. Leikkaa viipaleet kahteen osaan pitkittäissuunnassa. Laita viipaleet kulhoon ja kierittele ne tasaisesti rypsiöljyssä.
  4. Paista saaristolaisleipäsipsejä 225 asteessa noin 8 minuuttia tai pannulla keskilämmöllä varovasti käännellen noin 5 minuuttia. Varo, etteivät leivät pala. Mausta lopuksi suolalla ja anna jäähtyä hetken.
  5. Koristele lohidippi kirjolohenmädillä ja tuoreilla yrteillä. Tarjoa saaristolaisleipäsipsien kanssa.

Katso video

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2022. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille28 arvostelua