• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kirsikka-suklaapikkuleivät

Jouluiset pikkuleivät on maustettu suklaalla ja kirsikoilla.
Kirsikka-suklaapikkuleivät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 60 kpl
  • 30 - 60 min
  • 363 kcal / 100 g

Ainekset

n. 60 kpl

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valuta kirsikat hyvin ja leikkaa pieniksi paloiksi. Rouhi suklaa.
  2. Vatkaa margariini ja fariinisokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen, voimakkaasti vatkaten.
  3. Sekoita vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vanilliinisokeri. Lisää jauhoseos taikinaan. Lisää taikinaan myös kirsikka- ja suklaapalat sekä kaurahiutaleet. Sekoita tasaiseksi.
  4. Nostele kahdella pikkulusikalla taikinasta nokareita pellille leivinpaperin päälle. Jätä leviämisvaraa noin 5 cm. Painele nokareita kevyesti ja paista 175 asteessa uunin keskitasolla noin 14 minuuttia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 363 kcal1 520 kJ
  • Proteiinia5,93 g
  • Hiilihydraatteja46,9 g
  • Rasvaa17,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu