• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Riisimurokarkit, pakkausohje

Riisimurokarkit, pakkausohje
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 50 kpl
  • 30 - 60 min
  • 475 kcal / 100 g

Ainekset

n. 50 kpl
    • 100gkookosrasvaa
    • 1/2dlPirkka kaakaota, tummaa
    • 2dltomusokeria
    • 2tlvanilliinisokeria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata kookosrasva kattilassa ja anna sen hieman jäähtyä. Sekoita rasvaan kaakao, tomusokeri ja vanilliinisokeri. Vatkaa tasaiseksi. Lisää riisimurot.
  2. Nostele seoksesta nokareita leivinpaperille tai jaa ne pieniin makeisvuokiin. Anna riisimurokarkkien kovettua kylmässä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 475 kcal1 990 kJ
  • Proteiinia4,12 g
  • Hiilihydraatteja70,5 g
  • Rasvaa19,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille