• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Riisimuronamut

Riisimuronamuissa on mausteena kuivattuja hedelmiä. Jouluiset itse tehdyt makeiset sopivat tarjottavaksi vaikkapa glögin kanssa.
Riisimuronamut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

30 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Paloittele rusinat ja papaijapalat saksilla mahdollisimman pieniksi paloiksi. Sulata kookosrasva isossa kattilassa. Anna rasvan hieman jäähtyä.
  2. Sekoita rasvaan siivilän läpi tomusokeri ja vanilliinisokeri. Vatkaa tasaiseksi. Lisää hedelmäpalat ja riisimurot.
  3. Jaa seos annosvuokiin. Annoksesta tulee noin 30 riisimuronamua. Anna kovettua kylmässä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 417 kcal1 750 kJ
  • Proteiinia3,32 g
  • Hiilihydraatteja63,9 g
  • Rasvaa16,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1