• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mustaherukkatryffelit

Mustaherukalla maustetut suklaatryffelit on helppo valmistaa. Tarjoa mustaherukkatryffelit esimerkiksi glögin tai kahvin kanssa.
Mustaherukkatryffelit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 35 annosta
  • 30 - 60 min
  • 512 kcal / 100 g

Ainekset

35 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paloittele suklaa pienen kattilan tai kulhon pohjalle, joka mahtuu isomman kattilan sisään. Pane isompaan kattilaan vettä sen verran, ettei sitä pääse pienempään kattilaan tai kulhoon. Kuumenna tätä vesihaudetta niin, että suklaa alkaa sulaa.
  2. Lisää sulamaan myös kookosrasva. Sekoita seos tasaiseksi. Lisää mustaherukkamehu ja sekoita hyvin. Jäähdytä seos. Sekoita joukkoon vaahdotettu kerma.
  3. Pursota massasta leivinpaperille tai pieniin annosmuotteihin pieniä, noin teelusikan kokoisia nokareita. Siirrä tryffelit jääkaappiin kohmettumaan. Säilytä jääkaapissa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 512 kcal2 140 kJ
  • Proteiinia5,16 g
  • Hiilihydraatteja44,2 g
  • Rasvaa35,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille