• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Hedelmäiset riisimurot

Hedelmäiset riisimurot
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 - 60 min
  • 355 kcal / 100 g

Ainekset

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon siirappi tai hunaja. Leikkaa papaijapalat saksilla pieniksi paloiksi ja puolita rusinat.
  2. Sekoita maitojauhe, vanilliinisokeri, kookoshiutaleet, papaijapalat ja rusinat keskenään ja sekoita rasvaseokseen. Lisää lopuksi riisimurot.
  3. Nostele seoksesta kahden teelusikan avulla pieniä nokareita leivinpaperille tai pieniin makeisvuokiin. Anna kovettua kylmässä. Säilytä muroja jääkaapissa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Käyttämällä vähälaktoosista margariinia ja maitojauhetta muroista tulee vähälaktoosisia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 355 kcal1 480 kJ
  • Proteiinia5,28 g
  • Hiilihydraatteja55,6 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille