Vegaaninen riisipuuro
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Vegaaninen riisipuuro on helppo valmistaa ilman pohjaan palamista "kaurakerman" avulla. Ihanan täyteläinen puuro on myös maidoton.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 2 dl Pirkka puuroriisiä
- 1 l vettä
- 1 tlk (2 dl) Pirkka kaura kasvirasvasekoitetta (16 %)
- 3/4 tl suolaa
Ravintosisältö
- Energia281 kJ / 67 kcal
- Rasva2,3 g
- josta tyydyttynyttä0,2 g
- Hiilihydraatit10,4 g
- josta sokereita0,7 g
- Proteiini1,1 g
- Suola0,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Sekoita kiehuvaan veteen riisi ja keitä noin 30 minuuttia.
- Lisää kasvirasvasekoite ja anna puuron kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta valmis puuro suolalla.
Voit valmistaa vegaanisen riisipuuron myös kaurajuomasta. Kiehauta 2 dl vettä. Lisää 2 dl puuroriisiä kiehuvan veden joukkoon ja keitä muutama minuutti. Lisää 1 litra Pirkka Barista kaurajuomaa ja anna puuron kiehua hiljalleen 35-40 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta suolalla (3/4 tl). Kaurajuomaan keitetystä riisipuurosta tulee ihanan täyteläisen makuista, mutta väriltään perinteistä riisipuuroa ruskeampaa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −13 %Plussa-kortillaEtuhinta 2,00/2 kpl5,00/lIlman Plussa-korttia 1,15/kpl (5,75/l)
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,9(138 arviota)
- yli 60 min4,0(167 arviota)
- 30 - 60 min3,8(252 arviota)
- yli 60 min4,0(125 arviota)
- 30 - 60 min3,3(94 arviota)
- 30 - 60 min3,8(14 arviota)
- yli 60 min4,5(231 arviota)
- 30 - 60 min4,5(79 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,4 (45 arviota)
- Sunnakoipaa5 kuukautta sittenEn keittänyt kasvirasvasekoitetta, vaan jätin tekeytymään kylmälle levylle.
- Sunnakoipaa6 kuukautta sittenTosi hyvää itse keitetyn mehukiisselin kanssa.