Vegaaninen riisipuuroTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vegaaninen riisipuuro

Perinteinen riisipuuro on helppo valmistaa myös maidottomana ja vegaanisena. Tarjoa puuro kanelin ja sokerin kanssa.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita kiehuvaan veteen riisi ja keitä noin 30 minuuttia.
  2. Lisää kasvirasvasekoite ja anna puuron kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta valmis puuro suolalla.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Pirkka puuroriisi 1kg
    Pirkka puuroriisi 1kg
    1,89/kpl
  • Myllyn Paras Puuroriisi 1 kg
    Myllyn Paras Puuroriisi 1 kg
    1,69/kpl
  • K-Menu Puuroriisi 1kg
    K-Menu Puuroriisi 1kg
    1,19/kpl
  • Pirkka kaura kasvirasvasekoite 16% 2dl
    Pirkka kaura kasvirasvasekoite 16% 2dl
    0,69/kpl3,45/l
  • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    0,65/kpl
  • Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    0,95/kpl
  • Jozo jodioitu hieno suola 1kg
    Jozo jodioitu hieno suola 1kg
    0,79/kpl
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Kommentoi

Arvosana reseptille