• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Roseepippuribroileri

Roseepippuribroileri
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 104 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(450 g)maustamattomia broilerinfileesuikaleita
    • 1-2rklöljyä
    • 3/4tlsuolaa
    • mustapippuria
    • 1rklvehnäjauhoja
    • 2dlvettä
    • 1rklsitruunanmehua
    • 2tlTurun maalaissinappia
    • 2-3tlroseepippureita
    • 100gruohosipulituorejuustoa
    • persiljaa hienonnettuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista broilerit pannulla kahdessa erässä ja siirrä paistokasariin. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Ripottele lihojen päälle vehnäjauhot ja sekoita. Lisää vesi ja keitä kastiketta muutama minuutti.
  3. Mausta sitruunanmehulla, sinapilla ja huhmaressa hienonnetuilla roseepippureilla.
  4. Lisää juusto ja sekoita, kunnes se on sulanut.
  5. Koristele persiljalla ja muutamalla kokonaisella roseepippurilla. Tarjoa keitettyjen papujen ja riisin tai perunoiden kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 104 kcal437 kJ
  • Proteiinia14,4 g
  • Hiilihydraatteja1,77 g
  • Rasvaa4,45 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille11