Kampelarullat ja sitruunainen perunasose
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Gluteeniton
Ainekset
600 g | punakampelafileitä tai pieniä kuhafileitä tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
1 tl | suolaa tai |
n. 100 g | tai |
Kastike | |
---|---|
1 prk (2 dl) | tai |
n. 1/2 dl | tilliä hienonnettuna tai |
2 rkl | sinappia tai |
ripaus | suolaa ja pippuria tai |
Sitruunainen perunasose | |
6–7 (750 g) | jauhoisia perunoita (punainen pussi) tai |
2–3 dl | maitoa tai |
1/2 tl | suolaa tai |
n. 2 rkl | sitruunanmehua tai |
2–3 rkl | tilliä hienonnettuna tai |
1 rkl | sitruunankuorta raastettuna tai |
Ravintosisältö
Energia | 451 kJ / 108 kcal |
Rasva | 3,4 g |
josta tyydyttynyttä | 2,1 g |
Hiilihydraatit | 9,4 g |
josta sokereita | 2,1 g |
Proteiini | 9,1 g |
Suola | 0,9 g |
Valmistus
Levitä kalafileet työlaudalle. Mausta fileet suolalla ja pippurilla ja nokareella tuorejuustoa. Kääri fileet rullalle ja nosta rullat laakeaan voideltuun uunivuokaan.
Mausta ruokakerma hienonnetulla tillillä, sinapilla sekä ripauksella suolaa ja pippuria. Kaada kastike vuokaan kalarullien päälle. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Koristele kypsät kalarullat hienonnetulla tillillä. Tarjoa kalarullat sitruunaisen perunasoseen,keitetyn parsakaalin ja salaatin kanssa.
Perunasoseen valmistus: Kuori ja paloittele perunat. Keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vähässä vedessä. Kaada keitinvesi pois. Soseuta perunat sähkövatkaimella. Kuumenna maito ja lisää soseeseen vähitellen hyvin vatkaten. Mausta perunasose suolalla, sitruunanmehulla ja hienonnetulla tillillä. Jatka vatkaamista, kunnes sose on pehmeää ja kuohkeaa. Ripottele soseen pinnalle raastettua sitruunankuorta.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
- Kuhafilee, ViroEtuhinta 35,99/kgnorm. 39,99/kg
- Peruna jauhoinen pesty/mull SuomiHinta 1,29/kg
- Pirkka suomalainen tilli ruukussaHinta 1,49/kpl
- Pirkka kevytmaito 5dlHinta 0,75/kpl1,50/l
- Pirkka mustapippuri kokonainen 75gHinta 1,99/kpl26,53/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Pirkka sinappi tulinen 125gHinta 1,09/kpl8,72/kg
- Pirkka tuorejuusto ruohosipuli 180g laktoositonHinta 2,19/kpl12,17/kg
- Sitruuna kgHinta n. 0,51/kpl2,69/kg
- Peruna jauhoinen harjattuHinta 0,99/kg
- Peruna jauhoinen pestyHinta 1,29/kg
- Pirkka tilli 50gHinta 2,19/kpl43,80/kg
- Järvikylä tilli ruukku SuomiHinta 1,59/kpl
- Pirkka suomalainen kevytmaito 1,5lHinta 1,79/kpl1,19/l
- Pirkka suomalainen kevytmaito 1lHinta 0,99/kpl0,99/l
- Pirkka mustapippuri 21g kokonainenHinta 0,85/kpl40,48/kg
- Meira Mustapippuri 60g kokonainenHinta 2,45/kpl40,83/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka sinappi mieto 125gHinta 1,09/kpl8,72/kg
- Meira perinteinen sinappi 950gHinta 4,25/kpl4,47/kg
- Pirkka laktoositon ruokakerma 15% 2 dl UHTHinta 0,49/kpl2,45/l
- Arla lempi ruokakerma 15% 2dl laktoositonEtuhinta 1,19/kpl5,95/lnorm. 1,25/kpl
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min
- 30 - 60 min3,8(36 arviota)
- 30 - 60 min3,3(8 arviota)
- 30 - 60 min3,3(20 arviota)
- yli 60 min3,0(5 arviota)
- 30 - 60 min3,7(21 arviota)
- 30 - 60 min4,6(10 arviota)
- yli 60 min4,3(7 arviota)
Arvostele resepti
- kalan ystävä4 vuotta sittenkampelarullien kastike on aika mauton