KalaburgeritTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kalaburgerit

Kalaburgerit kokoat helposti Pirkka saaristolaiskalapihveistä ja ruisleivästä. Noin 2,85€/annos.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 2pkt(à 200 g)Pirkka saaristolaiskalapihvejä (pakaste)
    • 1ps(4 kpl/280 g)Oululainen Reissumies Tosi tumma -leipää
    • 1-2tomaattia
    • 75gkurkkua
    • 1/2(á 50 g)pieni punasipuli
    • jääsalaattia
    • tilliä
    • (sitruunalohkoja)

Kastike

    • 1tlk(150 g)Valio crème fraîchea (ranskankerma)
    • 1/2dlruohosipulia hienonnettuna
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna jäiset kalapihvit rasvassa pannulla miedolla lämmöllä 5-7 minuuttia molemmin puolin tai uunissa 225-asteesssa 15-20 minuuttia.
  2. Viipaloi tomaatti ja kurkku sekä kuorittu punasipuli. Revi jääsalaatti. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Paahda leivät.
  3. Kokoa hampurilaiset täytteillä ja tarjoa heti. Purista halutessasi pihveille sitruunanmehua.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 17 arvostelua