
Rukiinen mustikkahuttu
Rukiinen mustikkahuttu syntyy ruisleivästä, jogurtista ja mustikoista.
4-5 annostaalle 15 min103 kcal / 100 g
Ainekset
4-5 annosta
- 2viipalettaruispalaa
- 1tlk(400 g)maustamatonta jogurttia
- 1/2dlsokeria
- 1tlvanilliinisokeria
- 4dl(200 g)Pirkka mustikoita (pakaste)
Valmistus
alle 15 min- Paahda ruisleivät leivänpaahtimessa. Sekoita jogurtin joukkoon sokeri, vanilliinisokeri ja kohmeiset marjat.
- Kuutioi leivät ja sekoita noin 3/4 kuutioista jogurttiseoksen joukkoon. Jaa rukiinen mustikkahuttu annosmaljoihin ja ripottele koristeeksi loput leipäkuutiot.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 103 kcal432 kJ
- Proteiinia 3,19 g
- Hiilihydraatteja17,8 g
- Rasvaa1,72 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
varmasti terveellinen
Pitääkin kokeilla Leivon Leipomon Pro-kauraleivän kanssa. Gluteenittomuutta kun tavoittelen.