• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Rukiinen mustikkahuttu

Rukiinen mustikkahuttu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • alle 15 min
  • 103 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Paahda ruisleivät leivänpaahtimessa. Sekoita jogurtin joukkoon sokeri, vanilliinisokeri ja kohmeiset marjat.
  2. Kuutioi leivät ja sekoita noin 3/4 kuutioista jogurttiseoksen joukkoon. Jaa rukiinen mustikkahuttu annosmaljoihin ja ripottele koristeeksi loput leipäkuutiot.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 103 kcal432 kJ
  • Proteiinia3,19 g
  • Hiilihydraatteja17,8 g
  • Rasvaa1,72 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua