Tonnikalapizza
Perinteinen tonnikalapizza maistuu koko perheelle. Lisää täytteitä makusi mukaan. Paras pizzapohja syntyy durumvehnäjauhoista. Resepti vain noin 1,45€/annos*.
- 6 annosta
- 30 - 60 min
- 422 kcal / annos (230g)
Ainekset
6 annosta
Pizzapohja
- 2 1/2dlvettä
- 25ghiivaa
- 3/4tlsuolaa
- n. 5dl(durum)vehnäjauhoja
- 2rkloliiviöljyä
Täytteet
- 1prk(390 g)Pirkka pizzakastiketta
- 2tlk(185/130 g)Pirkka tonnikalapaloja öljyssä, MSC
- 1(100 g)punasipuli
Valmistus
30 - 60 min- Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, jauhot ja öljy. Sekoita tasaiseksi. Alusta pizzataikinaa muutama minuutti. Anna kohota liinan alla lämpimässä ja vedottomassa paikassa, kunnes taikina on kaksinkertainen (noin 30 minuuttia).
- Kauli kohonnut taikina ohueksi levyksi. Mikäli taikina on todella löysää, käytä reilusti jauhoja apuna. Nosta pizzapohja leivinpaperin päälle pellille.
- Valuta tonnikalat. Kuori ja hienonna punasipuli. Levitä pizzakastike pohjan päälle. Lisää täytteet ja juustoraaste. Paista pizzaa 250 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Ripottele pinnalle halutessasi oreganoa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 230g100 g
- 422 kcal1 770 kJ
- Proteiinia 24,3 g
- Hiilihydraatteja41,8 g
- Rasvaa16,2 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi