Tonnikalapizza
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kananmunaton
Perinteinen tonnikalapizza maistuu koko perheelle. Lisää täytteitä makusi mukaan. Paras pizzapohja syntyy durumvehnäjauhoista.
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
Pizzapohja | |
---|---|
2 1/2 dl | vettä tai |
25 g | hiivaa tai |
3/4 tl | suolaa tai |
n. 5 dl | (durum)vehnäjauhoja tai |
2 rkl | oliiviöljyä tai |
Täytteet | |
1 prk (390 g) | tai |
2 tlk (185/130 g) | tai |
1 (100 g) | punasipuli tai |
1 ps (150 g) | tai |
Ravintosisältö
Energia | 830 kJ / 198 kcal |
Rasva | 8 g |
Hiilihydraatit | 20 g |
Proteiini | 11 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, jauhot ja öljy. Sekoita tasaiseksi. Alusta pizzataikinaa muutama minuutti. Anna kohota liinan alla lämpimässä ja vedottomassa paikassa, kunnes taikina on kaksinkertainen (noin 30 minuuttia).
Kauli kohonnut taikina ohueksi levyksi. Mikäli taikina on todella löysää, käytä reilusti jauhoja apuna. Nosta pizzapohja leivinpaperin päälle pellille.
Valuta tonnikalat. Kuori ja hienonna punasipuli. Levitä pizzakastike pohjan päälle. Lisää täytteet ja juustoraaste. Paista pizzaa 250 asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Ripottele pinnalle halutessasi oreganoa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää my ös näistä
- 30 - 60 min3,4(7 arviota)
- 30 - 60 min4,3(7 arviota)
- 30 - 60 min3,9(30 arviota)
- 30 - 60 min3,8(222 arviota)
- yli 60 min3,8(24 arviota)
- yli 60 min4,0(15 arviota)
- 30 - 60 min3,6(489 arviota)
- yli 60 min3,5(15 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,2 (69 arviota)
- Stobe1 vuosi sittenDurum on mautonta