• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Tonnikalapizza

Perinteinen tonnikalapizza maistuu koko perheelle. Lisää täytteitä makusi mukaan. Paras pizzapohja syntyy durumvehnäjauhoista. Resepti vain noin 1,45€/annos*.
Tonnikalapizza
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 422 kcal / annos (230g)

Ainekset

6 annosta

Pizzapohja

    • 2 1/2dlvettä
    • 25ghiivaa
    • 3/4tlsuolaa
    • n. 5dl(durum)vehnäjauhoja
    • 2rkloliiviöljyä

Täytteet

Valmistus

30 - 60 min
  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, jauhot ja öljy. Sekoita tasaiseksi. Alusta pizzataikinaa muutama minuutti. Anna kohota liinan alla lämpimässä ja vedottomassa paikassa, kunnes taikina on kaksinkertainen (noin 30 minuuttia).
  2. Kauli kohonnut taikina ohueksi levyksi. Mikäli taikina on todella löysää, käytä reilusti jauhoja apuna. Nosta pizzapohja leivinpaperin päälle pellille.
  3. Valuta tonnikalat. Kuori ja hienonna punasipuli. Levitä pizzakastike pohjan päälle. Lisää täytteet ja juustoraaste. Paista pizzaa 250 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Ripottele pinnalle halutessasi oreganoa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 230g100 g

  • 422 kcal1 770 kJ
  • Proteiinia24,3 g
  • Hiilihydraatteja41,8 g
  • Rasvaa16,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 12 arvostelua