Video
Gluteeniton lehtikaalipizza
- Annosmäärä4 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
Gluteeniton pizza valmistuu jauhoseoksesta helposti. Täytteinä hurmaavat pekoni, herkkusienet ja lehtikaali! Parmesaani kruunaa herkullisen pizzan.
- Laktoositon
- Gluteeniton
Ainekset
4 kpl
- 3 1/2 dl vettä
- 5 g (n. 1 tl) Pirkka kuivahiivaa
- 1/2 dl rypsiöljyä
- 1 ps (500 g) Myllärin gluteenitonta pizzajauhoa
Täytteet
- 150 g lehtikaalia
- 1 rs (200 g) Pirkka herkkusieniä
- 1 pkt (150 g) Pirkka suomalaista pekonia
- 2 dl (á 390g) Pirkka pizzakastiketta
- 50 g Pirkka Parhaat parmesaania lastuina
- 2 rkl Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljyä
- ripaus mustapippuria
Ravintosisältö
- Energia1 124 kJ / 270 kcal
- Rasva11,7 g
- josta tyydyttynyttä2,7 g
- Hiilihydraatit33,3 g
- josta sokereita1,4 g
- Proteiini6,2 g
- Suola1,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Sekoita kädenlämpöiseen veteen hiiva, öljy ja noin puolet jauhoista. Sekoita tasaiseksi.
- Ota noin 1/2 dl jauhoja sivuun taputtelua varten. Lisää loput jauhoista ja vaivaa taikinaa yleiskoneella tai sähkövatkaimella taikinakoukkuja käyttäen noin 5 minuuttia.
- Taputtele tai kauli taikina leivinpaperin päällä neljäksi soikeaksi (23 cm x 35 cm) pizzapohjaksi. Jätä reunat hieman paksummiksi.
- Anna kohota leivinpaperin alla n.1 tunti. Leikkaa ylimääräinen leivinpaperi reunoilta pois.
- Huuhtele lehtikaali ja revi lehdet pienemmiksi palasiksi (noin 5 cm x 5 cm). Puhdista herkkusienet ja viipaloi ne. Suikaloi pekoni. Kypsennä pekoni pannulla ja lisää herkkusienet. Kuullota noin 5 minuuttia. Siirrä pekoni ja herkkusienet toiseen astiaan. Lisää lopuksi pannulle lehtikaali ja kypsennä hetki miedolla lämmöllä.
- Levitä pizzakastiketta pizzapohjien päälle. Lisää pekonit ja herkkusienet.
- Kuumenna uuni pizzakiven tai pellin kanssa 250 asteeseen. Vedä pizza pizzakiven tai pellin päälle leivinpaperin avulla.
- Paista pizzaa noin 5 minuuttia uunin alatasolla. Ota pizza pois uunista ja lisää päälle lehtikaali. Paista vielä noin 4 minuuttia.
- Höylää kuuman pizzan päälle parmesaania, rouhi mustapippuria ja valuta öljyä.
Tarkista leivinpaperisi lämmönkestävyys pakkauksesta. Voit paistaa pizzat myös ilman leivinpaperia. Kumoa silloin pizzataikina leivinpaperin avulla kuumalle pellille tai pizzakivelle, täytä nopeasti ja paista ohjeen mukaan.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etuPlussa-kortillaEtuhinta 7,00/3 kpl15,56/kgIlman Plussa-korttia 2,49/kpl (16,60/kg)
- Plussa-etuPlussa-kortillaEtuhinta 3,50/2 kpl4,49/kgIlman Plussa-korttia 1,85/kpl (4,74/kg)
- Pysyvästi edullinen
- Plussa-etuPlussa-kortillaEtuhinta 2,99/kpl3,99/kgIlman Plussa-korttia 3,15/kpl (4,20/kg)
- Plussa-etu −25 %Plussa-kortillaEtuhinta 7,00/3 kpl15,56/kgIlman Plussa-korttia 3,15/kpl (21,00/kg)
- Plussa-etu −8 %Plussa-kortillaEtuhinta 2,99/kpl11,50/kgIlman Plussa-korttia 3,25/kpl (12,50/kg)
- Plussa-etu −8 %Plussa-kortillaEtuhinta 2,99/kpl11,50/kgIlman Plussa-korttia 3,25/kpl (12,50/kg)
Voisit pitää myös näistä
- Video30 - 60 min4,2(41 arviota)
- 30 - 60 min3,6(34 arviota)
- yli 60 min3,7(37 arviota)
- 30 - 60 min3,4(11 arviota)
- yli 60 min4,0(124 arviota)
- yli 60 min4,5(4 arviota)
- alle 30 min3,6(107 arviota)
- 30 - 60 min3,4(7 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,3 (13 arviota)