Saariston pannukakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Saariston pannukakku

Saariston pannukakku marjojen marjojen tai hillon ja kermavaahdon kanssa.

  • 8 annosta
  • yli 60 min
  • 332 kcal / annos (200g)

Ainekset

8 annosta
    • 1ltäysmaitoa
    • 1 1/2dlvehnäjauhoja
    • 1/2dlsokeria
    • 2kananmunaa
    • 1tlkardemummaa
    • 1tlsuolaa
    • 50gvoita

Lisäksi

    • 2dlkuohukermaa
    • 1rklsokeria
    • 1tlvanilliinisokeria
    • marjoja tai hilloa

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuumenna maito kiehuvaksi ja sekoita joukkoon riisit. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia puuhaarukalla sekoittaen. Jäähdytä.´
  2. Vatkaa joukkoon vehnäjauhot sekä kevyesti vaahdotetut sokeri ja munat. Lisää kardemumma, suola ja sulatettu voi.
  3. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Kypsennä pannukakkua 200-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 40 minuuttia.
  4. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta se sokerilla sekä vanilliinisokerilla. Tarjoa saariston pannukakku marjojen tai hillon ja kermavaahdon kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per annos 200g100 g

  • 332 kcal1 390