Gotlantilainen sahramipannukakku
- Annosmäärän. 8 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
Sahramipannukakku maistuu herkulliselta. Tarjoa hillon ja kermavaahdon kanssa.
Ainekset
n. 8 annosta
3 dl | vettä tai |
1 1/4 dl | tai |
5 dl | tai |
2 dl | Pirkka laktoositonta kevytkermaa (10 %) tai |
2 rkl | hunajaa tai |
1/2 tl | suolaa tai |
1 ps (1/2 g) | sahramia tai |
1 dl | vehnäjauhoja tai |
1 dl | tai |
1 dl | rusinoita tai |
3 | kananmunaa tai |
(1/4 tl | manteliaromia) tai |
Lisäksi | |
---|---|
vadelma- tai aprikoosihilloa tai | |
kermavaahtoa tai |
Valmistus
yli 60 min
Kiehauta vesi kattilassa ja lisää riisit. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin. Lisää maito ja kerma. Keitä puuro kypsäksi, noin 35 minuuttia. Anna jäähtyä hieman.
Mausta hunajalla, suolalla ja sahramilla. Sekoita joukkoon vehnäjauhot, mantelirouhe, rusinat ja munat. Mausta halutessasi manteliaromilla.
Levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle ja kypsennä 200 asteessa 20–25 minuuttia. Tarjoa hillon ja kermavaahdon kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,5(36 arviota)
- 30 - 60 min3,7(76 arviota)
- 30 - 60 min3,8(33 arviota)
- 30 - 60 min4,1(10 arviota)
- yli 60 min4,5(2 arviota)
- 30 - 60 min3,7(67 arviota)
- yli 60 min3,2(21 arviota)
- yli 60 min3,8(16 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (5 arviota)