• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Gotlantilainen sahramipannukakku

Gotlantilainen sahramipannukakku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 8 annosta
  • yli 60 min
  • 146 kcal / 100 g

Ainekset

n. 8 annosta

Lisäksi

    • vadelma- tai aprikoosihilloa
    • kermavaahtoa

Valmistus

yli 60 min
  1. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää riisit. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin. Lisää maito ja kerma. Keitä puuro kypsäksi, noin 35 minuuttia. Anna jäähtyä hieman.
  2. Mausta hunajalla, suolalla ja sahramilla. Sekoita joukkoon vehnäjauhot, mantelirouhe, rusinat ja munat. Mausta halutessasi manteliaromilla.
  3. Levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle ja kypsennä 200 asteessa 20-25 minuuttia. Tarjoa hillon ja kermavaahdon kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 146 kcal612 kJ
  • Proteiinia4,54 g
  • Hiilihydraatteja14,5 g
  • Rasvaa7,76 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille