• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Rahkapannari

Rahkapannari syntyy syrnikkien eli rahkalettujen taikinasta, mutta säästyt paistamisen vaivalta, kun paistat lettujen sijaan pannukakun. Tämäkin resepti vain n. 0,30€/annos*.
Rahkapannari
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 palaa
  • alle 30 min
  • 150 kcal / annos (105g)

Ainekset

8 palaa
    • 6Pirkka kananmunaa
    • 2dlvehnäjauhoja
    • 1dlsokeria
    • 2tlvanilliinisokeria
    • 1/2tlsuolaa
    • voita

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita kaikki taikinan ainekset keskenään. Anna turvota noin 10 minuuttia.
  2. Levitä taikina pellille voidellun leivinpaperin päälle noin 30x 25 cm kokoiselle alueelle. Voit myös paistaa pannukakun vuoassa. Lisää halutessasi taikinan pinnalle muutama nokare voita.
  3. Paista 200-asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa pannukakun kanssa tuoreita marjoja tai vadelmahilloa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 105g100 g

  • 150 kcal642 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja20 g
  • Rasvaa3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille39
  • Kaarina3.2.2017

    Erittäin helppo tehdä ja kuohkea pannari. Sokeria laitoin 1/2 dl ja se oli sopiva määrä. 1 dl olisi ollut liikaa meidän perheen mukuun.

  • Aateli27.7.2016

    Tein ensin ohjeen mukaan. Toisen kerran laitin sokeria ruokalusikallisen. Maku oli yhtä hyvä. Eli, sokeria ei tarvitse laittaa koko desiä

  • Ansku13.2.2016

    Onpa järkyttävä määrä sokeria ohjeessa. Sitä ei tarvita ollenkaan!