Rahkapannari Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Rahkapannari

  • Annosmäärä8 palaa
  • Valmistusaikaalle 30 min
Paras rahkapannukakku syntyy syrnikkien eli rahkalettujen taikinasta. Säästyt paistamisen vaivalta, kun paistat lettujen sijaan pannukakun.

    Ainekset

    8 palaa
    2 prk (à 250 g)
     
    tai
    6
     
    kananmunaa
    tai
    2 dl
     
    vehnäjauhoja
    tai
    1 dl
     
    sokeria
    tai
    2 tl
     
    vanilliinisokeria
    tai
    1/2 tl
     
    suolaa
    tai
     
    voita
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    805 kJ / 192 kcal
    Rasva
    3,9 g
    josta tyydyttynyttä
    1,1 g
    Hiilihydraatit
    25 g
    josta sokereita
    13,7 g
    Proteiini
    13,7 g
    Suola
    0,6 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 30 min

    Sekoita kaikki taikinan ainekset keskenään. Anna turvota noin 10 minuuttia.

    Levitä taikina pellille voidellun leivinpaperin päälle noin 30x 25 cm kokoiselle alueelle. Voit myös paistaa pannukakun vuoassa. Lisää halutessasi taikinan pinnalle muutama nokare voita.

    Paista 200-asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa pannukakun kanssa tuoreita marjoja tai vadelmahilloa.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka laktoositon maitorahka 250g
      Hinta 1,39/kpl
      5,56/kg
    • Pirkka Luomu suomalainen vehnäjauho 1kg puolikarkea
      Hinta 2,09/kpl
      2,09/kg
    • Pirkka sokeri 1 kg
      Hinta 1,55/kpl
      1,55/kg
    • Pirkka vanilliinisokeri 100g
      Hinta 1,15/kpl
      11,50/kg
    • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
      Hinta 1,19/kpl
      1,19/kg
    • Valio voi 400g pöytärasia normaalisuolainen vlakt
      Hinta 4,55/kpl
      11,37/kg
    • Pirkka kananmuna 6 kpl/ 348 g
      Hinta 1,49/kpl
      4,28/kg
    • Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 g
      Hinta 1,69/kpl
      4,14/kg
    • Plussa-etu −14 %
      Myllärin Leivontakarkea vehnäjauho 2kg
      Plussa-kortilla
      Etuhinta 1,79/kpl
      0,90/kg
      Ilman Plussa-korttia 2,09/kpl (1,05/kg)
    • Myllärin Luomu Leivontakarkea vehnäjauho 2kg
      Hinta 3,55/kpl
      1,78/kg
    • Dansukker Taloussokeri 1kg
      Hinta 1,59/kpl
      1,59/kg
    • K-Menu sokeri 1 kg
      Hinta 1,34/kpl
      1,34/kg
    • K-Menu Vanilliinisokeri 400g
      Hinta 1,95/kpl
      4,88/kg
    • Meira vanilliinisokeri 100g tölkki
      Hinta 1,29/kpl
      12,90/kg
    • Jozo jodioitu hienosuola 125g
      Hinta 0,99/kpl
      7,92/kg
    • Jozo jodioitu hienosuola 600g
      Hinta 1,75/kpl
      2,92/kg
    • Oivariini 400g normaalisuolainen
      Hinta 3,29/kpl
      8,23/kg
    • Valio Eila voi 200g laktoositon vähäsuolainen
      Hinta 2,95/kpl
      14,75/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,1 (210 arviota)

    • Amatööri leipuri
      1 vuosi sitten
      Mie tein silleen, että laitoin 0,75 dl sokeria (ei kannate jättää sokeria niiku jotku täällä sanoo!), 3 tl vanilliinisokeria ja ½ tl kardemummaa ja paistoin n. 25 min. Tuli hieman ohuempi mitä kuvittelin, tein siis perus uunipellille! Maistuu taivaalliselta vaniljaisen kermavaahon ja vattuhillon kans!😊
    • Ansku
      2 vuotta sitten
      Laitoin koko taikinan pyöreään piirakkavuokaan. Alle puoli tuntia uunissa, kokeilin välillä kypsyyttä. Tuli aivan ihana paksu ja terveellinen pannari. Söin marjahillon kera. Ohjeen sokerin jätin melkein kokonaan pois, hillolla säätelin makeutta.
    • Suski
      3 vuotta sitten
      Miten tulikaan niin kuivahko pannari. Ei kovin häävi resepti.
    • Strömsö
      6 vuotta sitten
      Paistoin 20min 20c. Tuli musta. Syömäkelvoton. Ei olis kannattanut käyttää ajastinta vaan tarkkailla uunia. Älkää vaan paistako puolta tuntia ☺
    • K-Kuluttajapalvelu
      6 vuotta sitten
      Strömsö, harmillista kuulla että pannari on palanut. Uunien tehoissa voi olla paljonkin eroa, joten pannaria kannattaa vahtia paiston aikana.
    • Kaarina
      7 vuotta sitten
      Erittäin helppo tehdä ja kuohkea pannari. Sokeria laitoin 1/2 dl ja se oli sopiva määrä. 1 dl olisi ollut liikaa meidän perheen mukuun.
    • Aateli
      7 vuotta sitten
      Tein ensin ohjeen mukaan. Toisen kerran laitin sokeria ruokalusikallisen. Maku oli yhtä hyvä. Eli, sokeria ei tarvitse laittaa koko desiä
    • Ansku
      8 vuotta sitten
      Onpa järkyttävä määrä sokeria ohjeessa. Sitä ei tarvita ollenkaan!