Rahkapannari
Rahkapannari syntyy syrnikkien eli rahkalettujen taikinasta, mutta säästyt paistamisen vaivalta, kun paistat lettujen sijaan pannukakun. Tämäkin resepti vain n. 0,30€/annos*.
- 8 palaa
- alle 30 min
- 150 kcal / annos (105g)
Ainekset
8 palaa
- 2prk(à 250 g)Pirkka laktoositonta maitorahkaa
- 6kananmunaa
- 2dlvehnäjauhoja
- 1dlsokeria
- 2tlvanilliinisokeria
- 1/2tlsuolaa
- voita
Valmistus
alle 30 min- Sekoita kaikki taikinan ainekset keskenään. Anna turvota noin 10 minuuttia.
- Levitä taikina pellille voidellun leivinpaperin päälle noin 30x 25 cm kokoiselle alueelle. Voit myös paistaa pannukakun vuoassa. Lisää halutessasi taikinan pinnalle muutama nokare voita.
- Paista 200-asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa pannukakun kanssa tuoreita marjoja tai vadelmahilloa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Teemat
Ravintosisältö per annos 105g100 g
- 150 kcal642 kJ
- Proteiinia 11 g
- Hiilihydraatteja20 g
- Rasvaa3 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Miten tulikaan niin kuivahko pannari. Ei kovin häävi resepti.
Paistoin 20min 20c. Tuli musta. Syömäkelvoton. Ei olis kannattanut käyttää ajastinta vaan tarkkailla uunia. Älkää vaan paistako puolta tuntia ☺
Strömsö, harmillista kuulla että pannari on palanut. Uunien tehoissa voi olla paljonkin eroa, joten pannaria kannattaa vahtia paiston aikana.
Erittäin helppo tehdä ja kuohkea pannari. Sokeria laitoin 1/2 dl ja se oli sopiva määrä. 1 dl olisi ollut liikaa meidän perheen mukuun.
Tein ensin ohjeen mukaan. Toisen kerran laitin sokeria ruokalusikallisen. Maku oli yhtä hyvä. Eli, sokeria ei tarvitse laittaa koko desiä
Onpa järkyttävä määrä sokeria ohjeessa. Sitä ei tarvita ollenkaan!