• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Salviakasvikset

Salviatahnalla maustetut kasvikset valmistuvat alle varttitunnissa.
Salviakasvikset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Koristeeksi

    • Pirkka persiljaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Kuori ja leikkaa porkkanat mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi. Viipaloi sipuli ja lohko herkkusienet neljään osaan.
  2. Paista porkkanoita pari minuuttia öljyssä, lisää sipulit ja kuullota niitä pari minuuttia. Lisää vielä sienet ja paista, kunnes neste on haihtunut sienistä.
  3. Mausta kasvikset salviatahnalla, valkoviinietikalla, pippurilla ja halutessasi suolalla. Lisää joukkoon tarvittaessa tilkka vettä ja hauduta kannen alla, kunnes porkkanat ovat rapean kypsiä. Koristele salviakasvikset persiljalla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 58,8 kcal246 kJ
  • Proteiinia1,25 g
  • Hiilihydraatteja3,73 g
  • Rasvaa4,36 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2