• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Schwarzwaldin salvia-possua ja sienikastiketta

Porsaan sisäfilee maustetaan mustapippurilla ja salviatahnalla ja se kääritään Pirkka Parhaat Schvarzwaldin kinkulla.
Schwarzwaldin salvia-possua ja sienikastiketta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 129 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota liha jääkaapista huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä.
  2. Kuivaa filee talouspaperilla. Mausta filee joka puolelta pippurilla ja sivele päälle salviatahna. Kiedo kinkkuviipaleet limittäin fileen ympärille.
  3. Nosta filee uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes sisälämpötila on noin 70 astetta.
  4. Peitä filee foliolla ja anna vetäytyä 10-15 minuuttia ennen viipalointia.
  5. Puhdista herkkusienet ja viipaloi ne. Hienonna kuoritut sipulit ja valkosipulinkynsi. Kuumenna salviatahna pannulla, lisää sipulit ja valkosipuli. Anna sipulien pehmetä hieman. Lisää sienet ja sekoittele hetki. Kaada joukkoon ruokakerma. Anna hautua 5-10 minuuttia. Mausta suolalla ja persiljalla. Tarjoa lisäksi perunoita ja salaattia.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 129 kcal539 kJ
  • Proteiinia14,4 g
  • Hiilihydraatteja1,55 g
  • Rasvaa6,86 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille