Vuohenjuustoiset herkkusienet
- Annosmäärä3 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Vuohenjuustoiset herkkusienet maistuvat monien ruokien lisäkkeenä.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
3 annosta
- 1 rs (200 g) Pirkka herkkusieniä
- 1 (n. 100 g) sipuli
- 1 - 2 rkl öljyä
- 1 tl oreganoa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1/2 rs (à 250 g) Pirkka kirsikkatomaatteja
- 1/2 pkt (à 200 g) Pirkka Parhaat vuohenjuustoa
Ravintosisältö
- Energia394 kJ / 95 kcal
- Rasva7,2 g
- josta tyydyttynyttä3,2 g
- Hiilihydraatit2 g
- josta sokereita1,9 g
- Proteiini4,8 g
- Suola0,6 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
- Puhdista ja paloittele sienet. Kuori ja hienonna sipuli. Paista sipulia ja sieniä rasvassa pannulla tai muurinpohjapannulla, kunnes sipulit pehmenevät ja sienistä on neste haihtunut. Mausta oreganolla, suolalla ja pippurilla.
- Puolita kirsikkatomaatit ja kuutioi vuohenjuusto. Lisää ne pannulle ja anna hieman lämmetä. Tarjoa lisäkkeenä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- Arkiston aarrealle 30 min3,7(7 arviota)
- 30 - 60 min4,5(11 arviota)
- alle 30 min3,9(10 arviota)
- Arkiston aarrealle 15 min3,8(6 arviota)
- Arkiston aarrealle 30 min3,5(2 arviota)
- Arkiston aarrealle 30 min4,4(10 arviota)
- alle 15 min3,9(90 arviota)
- alle 30 min4,1(8 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,7 (7 arviota)