• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kidneypapukastike

Kidneypapukaastike on helppo ja nopea valmistaa. Se maistuu sellaisenaan kasvisruokana pastan tai riisin kanssa. Kokeile myös paistetun broilerin tai possun kastikkeena. Tämäkin resepti vain n. 1,55€/annos*.
Kidneypapukastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa sipuli renkaiksi ja paprikat suikaleiksi. Kuullota sipuleita ja paprikoita rasvassa noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.
  2. Mausta salsadipillä ja suolalla. Anna hautua kannen alla 5-10 minuuttia. Lisää valutetut salaattijuustokuutiot. Tarjoa pastan tai riisin ja leivän kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Papukastike sopii myös paistetun broilerin tai lihan kanssa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2012. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 330g100 g

  • 192 kcal804 kJ
  • Proteiinia10,6 g
  • Hiilihydraatteja23,8 g
  • Rasvaa6,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4