Kidneypapukastike
Kidneypapupata on helppo ja nopea valmistaa. Se maistuu sellaisenaan kasvisruokana tortillojen täytteenä tai riisin kanssa. Kokeile myös paistetun broilerin tai possun lisäkkeenä. Tämäkin resepti vain n. 1,55€/annos*.
4 annostaalle 15 min192 kcal / annos (330g)
Ainekset
4 annosta
- 1(150 g)sipuli
- 2(300 g)paprikaa (punainen ja keltainen)
- 1rklöljyä
- 1tlk(380 g)Pirkka kidneypapuja suolaliemessä
- 1tlk(500 g)Pirkka tomaattimurskaa
- n. 1/2tlsuolaa
- 1/2-1prk(à 365 g/200 g)Pirkka salaattijuustokuutioita suolavedessä
Lisäksi
- Pirkka tortilloja
Valmistus
alle 15 min- Leikkaa sipuli renkaiksi ja paprikat suikaleiksi. Kuullota sipuleita ja paprikoita rasvassa noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.
- Mausta salsadipillä ja suolalla. Anna hautua kannen alla 5-10 minuuttia. Lisää valutetut salaattijuustokuutiot. Tarjoa tortillojen tai riisin kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
Vinkki! Papupata sopii myös paistetun broilerin tai lihan kanssa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2012. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 330g100 g
- 192 kcal804 kJ
- Proteiinia 10,6 g
- Hiilihydraatteja23,8 g
- Rasvaa6,1 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi