• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lettutornit

Lettutornit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

3 annosta

Sienimuhennos

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja hienonna sipuli. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuumenna öljy paistokasarissa ja kuullota sipuli. Lisää herkkusienet ja kuullota, kunnes neste on haihtunut sienistä.
  2. Ripottele pinnalle vehnäjauhot ja kaada joukkoon maito. Anna kiehua noin 5 minuuttia koko ajan sekoittaen. Lisää juustoraaste. Mausta pippurilla ja halutessasi muskottipähkinällä.
  3. Leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi. Kokoa lettutornit. Levitä letulle pieni lusikallinen sienikastiketta ja kastikkeen päälle tomaattiviipale. Tee kolme samanlaisia kerrosta.
  4. Nosta tornit laakeaan uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa lisäksi salaattia.

Ravintosisältö perannos 270g100 g

  • 365 kcal1 540 kJ
  • Proteiinia15 g
  • Hiilihydraatteja38,1 g
  • Rasvaa17,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille