
Schwarzwaldin punajuurikeitto
- Annosmäärä3 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Rapeaksi paistettu Schwarzwaldin kinkku kruunaa tämän mehevän punajuurkeiton.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
3 annosta
1/2 ps (à 200 g) | tai |
1/2 rkl | öljyä tai |
1 pkt (500 g) | tai |
3 dl | vettä tai |
1 dl | tai |
1/2 tl | suolaa tai |
1/2 tl | rosmariinia tai |
ripaus | mustapippuria tai |
1 dl | tai |
1 pkt (100 g) | Pirkka Parhaat Schwarzwaldin kinkkua tai |
tuoretta meiramia tai oreganoa tai |
Valmistus
alle 15 min
Kuullota sipulikuutiot öljyssä kattilassa.
Lisää kattilaan punajuurisose, vesi ja appelsiinitäysmehu. Mausta suolalla, rosmariinilla ja pippurilla. Keitä pari minuuttia.
Kaada keittoon ruokakerma ja kuumenna, mutta älä enää keitä.
Levitä kinkkuviipaleet leivinpaperin päälle pellille ja paista ne rapeiksi uunin grillivastusten alla 225 asteessa noin 5 minuuttia. Voit paistaa ne myös pannulla ilman rasvaa. Anna niiden hieman jäähtyä.
Annostele keitto lautasille. Murenna kinkut käsin ja ripottele keiton päälle. Koristele tuoreilla yrteillä. Tarjoa Schwarzwaldin punajuurikeitto leivän kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min3,6(25 arviota)
- alle 15 min
- 30 - 60 min4,0(42 arviota)
- 30 - 60 min3,8(14 arviota)
- alle 30 min4,6(16 arviota)
- alle 15 min1,9(9 arviota)
- alle 15 min4,3(6 arviota)
- alle 15 min3,9(7 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (8 arviota)