• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Schwarzwaldin punajuurikeitto

Schwarzwaldin punajuurikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 15 min
  • 228 kcal / annos (350g)

Ainekset

3 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Kuullota sipulikuutiot öljyssä kattilassa.
  2. Lisää kattilaan punajuurisose, vesi ja appelsiinitäysmehu. Mausta suolalla, rosmariinilla ja pippurilla. Keitä pari minuuttia.
  3. Kaada keittoon ruokakerma ja kuumenna, mutta älä enää keitä.
  4. Levitä kinkkuviipaleet leivinpaperin päälle pellille ja paista ne rapeiksi uunin grillivastusten alla 225 asteessa noin 5 minuuttia. Voit paistaa ne myös pannulla ilman rasvaa. Anna niiden hieman jäähtyä.
  5. Annostele keitto lautasille. Murenna kinkut käsin ja ripottele keiton päälle. Koristele tuoreilla yrteillä. Tarjoa Schwarzwaldin punajuurikeitto leivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 228 kcal956 kJ
  • Proteiinia11,2 g
  • Hiilihydraatteja22,7 g
  • Rasvaa10,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille