• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Tomaatti-vuohenjuustokeitto sopii lounaaksi tai alkuruoaksi.
Tomaatti-vuohenjuustokeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 220 kcal / annos (290g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti. Lohko tai kuutioi tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.
  2. Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.
  3. Viimeistele kermalla, suolalla, pippurilla ja sokerilla. Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi. Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa. Tarjoa tuoreen leivän tai crostinien kanssa lounaaksi. Keitto sopii myös alkuruoaksi.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 290g100 g

  • 220 kcal920 kJ
  • Proteiinia13 g
  • Hiilihydraatteja10 g
  • Rasvaa14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 55 arvostelua