• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Kirjolohi-perunavuokaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kirjolohi-perunavuoka

Kirjolohi-perunavuoka valmistuu, kun kirjolohifileet, pakasteperunat ja muut ainesosat asetetaan vuokaan ja uuniin. Kirjolohi-perunavuoka on gluteeniton.

  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 93,7 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(150 g)kylmäsavustettua kirjolohta
    • 2dlPirkka sipulikuutioita (pakaste)
    • 2-3rkltilliä hienonnettuna
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/4tlmustapippuria
    • 2prk(à 2 dl)Pirkka kasvirasvasekoitetta

Valmistus

yli 60 min
  1. Levitä vajaa puolet perunoista ja kirjolohiviipaleet laakeaan uunivuokaan. Ripottele kalalle sipulikuutiot ja tilli. Levitä päälle perunaviipaleet. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Kaada vuokaan kasvirasvasekoite ja kypsennä vuokaa 200 asteessa uunin keskitasolla noin 50 minuuttia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 93,7 kcal392 kJ
  • Proteiinia3,92 g
  • Hiilihydraatteja10,6 g
  • Rasvaa4,32 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua