Seesami-korianterigremolataTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Seesami-korianterigremolata

Italialaisen gremolatan eksoottisempi versio syntyy seesaminsiemenistä, korianterista ja limetistä. Mausteseos sopii ripoteltavaksi aasialaisiin kana-, kala- ja kasvisruokiin.

  • 2 dl
  • alle 30 min

Ainekset

2 dl

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna korianteri ja persilja. Paahda seesaminsiemenet kuivalla kuumalla pannulla kullanruskeiksi.
  2. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua.
  3. Tarjoa kanan, kalan, kasviksien tai tofun kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit halutessasi tehdä gremolatasta myös kastikkeen lisäämällä siihen n. 1 1/2 dl rypsiöljyä ja 1 tl seesamiöljyä. *Annoshinnat on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kommentoi

Arvosana reseptille