SerranonkinkkusipsitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Serranonkinkkusipsit

  • Annosmäärä10 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Serranokinkkusipsit ovat superhelppo pikkupala juhliin. Kinkkuviipaleet paahdetaan uunissa rapeiksi ja koristellaan ricottalla ja granaattiomenalla.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

10 annosta
1 pkt (100 g)
 
tai
1 rs (200 g)
 
Pirkka Parhaat ricottaa
tai
1/2 ps (à 250 g)
 
tai
1/4 ruukkua
 
lehtipersiljaa
tai

Ravintosisältö

Energia
535 kJ / 128 kcal
Rasva
5,9 g
josta tyydyttynyttä
3,1 g
Hiilihydraatit
7,5 g
josta sokereita
4,3 g
Proteiini
11,2 g
Suola
1,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min

Leikkaa kinkkuviipaleet 3 palaan. Levitä palat uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes palat ovat rapeita kuin sipsi. Anna jäähtyä.

Sipaise ricottaa kinkkusipsien päälle. Koristele granaattiomenansiemenillä ja lehtipersiljalla.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka Parhaat Jamón Serrano serranokinkku 100g
    Hinta 3,49/kpl
    34,90/kg
  • Pirkka granaattiomenan siemen 250g pakaste
    Hinta 2,25/kpl
    9,00/kg
  • Järvikylä Lehtipersilja rasia 20g
    Hinta 2,49/kpl
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,1 (70 arviota)

  • Emppu
    4 vuotta sitten
    Kyllä paloi ihan korpuksi tuossa lämpötilassa ja ajassa. Ens kerralla vähemmän aikaa.
  • K-Kuluttajapalvelu
    4 vuotta sitten
    Emppu, reseptin toimivuus on testattu koekeittiöllämme, mutta paistoajat ja ovat aina ohjeellisia, sillä uunit ovat erilaisia. Sipsejä on hyvä tarkkailla paiston aikana.