Tilli-ricottatahna
Tilli-ricottatahna on upea dippi, joka saa makua paahdetusta valkosipulista. Tätä on pakko santsata! Noin 1,05 €/annos*
6 annosta30 - 60 min
Ainekset
6 annosta
- 1(40 g)Pirkka valkosipuli
- 1prk(250 g)Pirkka Parhaat ricottaa
- 1/2dltuoretta tilliä
- 1rkloliiviöljyä
- 2tlsitruunanmehua
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Tarjoiluun
- 1ps(75 g)Pirkka juureslastuja
Valmistus
30 - 60 min- Paahda valkosipulia 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Anna jäähtyä.
- Notkista ricotta kulhossa. Leikkaa valkosipulin kärjestä pala pois ja purista valkosipulitahna ricotan joukkoon.
- Hienonna tilli. Kääntele juustoon tilli, oliiviöljy, sitruunanmehu, suola ja pippuri. Tarkista maku.
- Tarjoa tilli-ricottatahna juureslastujen kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi
Ihanan täyteläinen koostumus, sopii mainiosti juureslastujen kaveriksi. Tulee varmasti tehtyä uudestaan.