• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kinkkua ja hunajamelonia

Valmista helppoa alkupala serranokinkusta ja hunajamelonista.
Kinkkua ja hunajamelonia
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 annosta
  • alle 15 min
  • 73,5 kcal / 100 g

Ainekset

12 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Halkaise meloni pituussuunnassa. Poista siemenet ja leikkaa kuorettomiksi lohkoiksi. Asettele kinkkuviipaleet ilmavasti vadin keskelle ja melonilohkot vadin reunoille. Voit myös kietaista kinkkuviipaleen jokaisen melonilohkon ympärille. Mausta pippurilla. Tarjoa alkupalana.

Tiesitkö että...

Vinkki! Kokeile kinkun tilalla Pirkka kylmäsavuporoa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 73,5 kcal308 kJ
  • Proteiinia8,23 g
  • Hiilihydraatteja2,96 g
  • Rasvaa3,08 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2