Gremolatasilli
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Gremolata on italialainen kirpeän raikas mausteseos, joka sopii myös sillin päälle ripoteltavaksi.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 pkt (n. 160 g) | tai |
Gremolata | |
---|---|
3–4 | valkosipulinkynttä tai |
1/2 | sitruunan raastettu kuori tai |
2–3 rkl | tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna tai |
Ravintosisältö
Energia | 999 kJ / 239 kcal |
Rasva | 13,5 g |
josta tyydyttynyttä | 2,9 g |
Hiilihydraatit | 16,6 g |
josta sokereita | 15,3 g |
Proteiini | 17,2 g |
Suola | 6,2 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
Paloittele matjessillifileet noin 1–2 sentin paloiksi ja asettele tarjoilukulhoon.
Valmista gremolata. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita sitruunankuoriraaste, valkosipulisilppu ja lehtipersiljaa keskenään.
Ripottele gremolata sillipalojen päälle.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka matjessillifileet n180g MSC vakuumiHinta n. 3,23/kpl17,95/kg
- Pirkka Luomu sitruunaHinta n. 0,68/kpl3,99/kg
- Järvikylä Lehtipersilja rasia 20gHinta 2,69/kpl134,50/kg
- Valkosipuli ulkomainen kgHinta n. 0,55/kpl10,95/kg
- Pirkka Luomu valkosipuli 100 g 2 lkHinta 1,99/kpl19,90/kg
- Pirkka sitruunaHinta n. 0,44/kpl2,29/kg
- Sitruuna Primofiori 500g Espanja 1lkHinta 1,00/kpl2,00/kg
- Järvikylä lehtipersilja rkk FIHinta 1,99/kpl
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min3,4(19 arviota)
- yli 60 min4,2(20 arviota)
- yli 60 min3,4(14 arviota)
- alle 30 min4,1(8 arviota)
- alle 15 min
- alle 15 min4,1(28 arviota)
- alle 15 min4,6(38 arviota)
- alle 15 min2,6(10 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (10 arviota)
- SimoSi1 vuosi sittenTätä tulee kokeilla. SimoSi