• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
PizzadippiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pizzadippi

Valurautapannussa valmistuu pizzataikinapalloista ja juustoseoksesta syntisen hyvä pizzadippi. Noin 2,05€/annos.

  • 4-6 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4-6 annosta
    • 1 annosta Italialaista pizzapohjaa (ks. erillinen ohje)

Juustodippi

Valmistus

yli 60 min
  1. Valmista pizzataikinaa puoli annosta ohjeen mukaan.
  2. Jaa pizzataikina 24 osaan ja pyörittele pieniksi taikinapalloiksi.
  3. Voitele kaksi (halkaisijaltaan noin 20 cm) uunivuokaa tai valutautapannua oliiviöljyllä. Asettele taikinapallot (12 kpl/pannu) pannujen reunoille. Peitä kelmulla ja anna kohota huoneenlämmössä noin puoli tuntia.
  4. Sekoita kulhossa juustot, yrtit ja chilihiutaleet. hienonnetut valkosipulinkynnet sekä
  5. Voitele pizzapallot oliiviöljyllä. Kaada juustoseos vuokiin tai pannuihin taikinapallojen keskelle.
  6. Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia, kunnes reunat saavat väriä ja ovat rapeita ja juusto sulanut.
  7. Voitele reunat vielä oliiviöljyllä. Tarjoa heti.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 29 arvostelua