Pizzadippi
Valurautapannussa valmistuu pizzataikinapalloista ja juustoseoksesta syntisen hyvä pizzadippi. Noin 2,05€/annos.
4-6 annostayli 60 min
Ainekset
4-6 annosta
- 1 annosta Italialaista pizzapohjaa (ks. erillinen ohje)
Juustodippi
- 1rs(180 g)Pirkka maustamatonta tuorejuustoa
- 1ps(250 g)K-Menu mozzarellajuustoraastetta
- 1prk(250 g)ricottajuustoa (Galbani)
- 1dltuoretta basilikaa hienonnettuna
- 1/2dltuoretta persiljaa hienonnettuna
- 1tlchilihiutaleita
- 6valkosipulinkynttä
- oliiviöljyä
Valmistus
yli 60 min- Valmista pizzataikinaa puoli annosta ohjeen mukaan.
- Jaa pizzataikina 24 osaan ja pyörittele pieniksi taikinapalloiksi.
- Voitele kaksi (halkaisijaltaan noin 20 cm) uunivuokaa tai valutautapannua oliiviöljyllä. Asettele taikinapallot (12 kpl/pannu) pannujen reunoille. Peitä kelmulla ja anna kohota huoneenlämmössä noin puoli tuntia.
- Sekoita kulhossa juustot, yrtit ja chilihiutaleet. hienonnetut valkosipulinkynnet sekä
- Voitele pizzapallot oliiviöljyllä. Kaada juustoseos vuokiin tai pannuihin taikinapallojen keskelle.
- Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia, kunnes reunat saavat väriä ja ovat rapeita ja juusto sulanut.
- Voitele reunat vielä oliiviöljyllä. Tarjoa heti.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Erityisruokavaliot
Kommentoi