• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sieni-porokeitto

Nopeasti valmistuva sieni-porokeitto saa voimakkaan, mutta pehmeän makunsa poron kylmäsavupaistista ja ruokakermasta.
Sieni-porokeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-6 annosta
  • alle 30 min
  • 210 kcal / annos (315g)

Ainekset

4-6 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Puhdista ja viipaloi sienet. Hienonna sipuli.
  2. Kuullota sipulit rasvassa pinnoitetussa kattilassa. Lisää sienet ja kiehauta. Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää vesi ja sekoita, kunnes keitto kiehahtaa. Mausta soijalla, timjamilla ja pippurilla. Anna keiton kiehua kannen alla noin 5 minuuttia.
  3. Lisää keittoon hienonnettu poro, ruokakerma ja persilja. Kuumenna sieni-porokeitto ja tarjoa ruisleivän kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 315g100 g

  • 210 kcal880 kJ
  • Proteiinia13 g
  • Hiilihydraatteja13 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua