Silli-perunanyytit
Kesän suosikkiruoka uudet perunat ja silli maistuvat myös grillinyyteissä. Pinnalle lisätään voissa paistettua saaristolaisleipää, ranskankermaa ja sipulinvarsia. Noin 1,60€/annos.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 750gvarhaisperunoita
- 1prk(220 g)Jalostaja marinoitua sinappisilliä
- 100gnippusipulia varsineen
- 2viipalettaPirkka Parhaat luomusaaristolaisleipää
- 1/2rklvoita
- 1/2prk(à 150 g)Pirkka crème fraîchea (ranskankerma, 18%)
Valmistus
30 - 60 min- Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä. Halkaise kypsät perunat.
- Jaa perunat leivinpaperi- ja folioarkeille. Hienonna nippusipuli ja ripottele perunoiden päälle. Jätä varret koristeeksi. Nostele päälle sillipalat kastikkeestaan.
- Sulje nyytit ja kypsennä grillissä, kunnes nyytit ovat kuumia. Voit myös kypsentää nyytit 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
- Leikkaa saaristolaisleipä pieniksi kuutioiksi tai muruksi ja paista hetki voissa pannulla.
- Avaa nyytit ja lisää pinnalle ranskankermaa, leipämurut ja hienonnettuja sipulinvarsia. Tarjoa heti.
Tiesitkö että...
Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Teemat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi