Sillitäytteiset kananmunat
Keitetyt kananmunanpuolikkaat voi täyttää monin eri tavoin esimerkiksi sillillä, katkaravuilla tai mädillä. Täytetyt kananmunat sopivat juhlapöytään tai alkuruoaksi.
4 annostaalle 15 min120 kcal / annos (80g)
Ainekset
4 annosta
- 4kananmunaa koviksi keitettyinä
- 1prk(250/125 g)Pirkka rapumarinoitua silliä tai
- Pirkka mätimajoneesisilliä
- Pirkka tilliä
Valmistus
alle 15 min- Kuori ja halkaise keitetyt kananmunat. Leikkaa ohut siivu pois kananmunanpuolikkaista, jotta saat ne pysymään pystyssä lautasella halkaisupinta ylöspäin.
- Lisää kananmunanpuolikkaiden päälle silliä ja koristele tuoreella tillillä.
Tiesitkö että...
Vinkki! Marmoroi kananmunien pinta mustan teen ja soijan avulla kuviolliseksi.Kategoriat
Pääraaka-aineet
Ravintosisältö per annos 80g100 g
- 120 kcal495 kJ
- Proteiinia 8 g
- Hiilihydraatteja3 g
- Rasvaa8 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi