• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sillitäytteiset kananmunat

Keitetyt kananmunanpuolikkaat voi täyttää monin eri tavoin esimerkiksi sillillä, katkaravuilla tai mädillä. Täytetyt kananmunat sopivat juhlapöytään tai alkuruoaksi.
Sillitäytteiset kananmunat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 120 kcal / annos (80g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Kuori ja halkaise keitetyt kananmunat. Leikkaa ohut siivu pois kananmunanpuolikkaista, jotta saat ne pysymään pystyssä lautasella halkaisupinta ylöspäin.
  2. Lisää kananmunanpuolikkaiden päälle silliä ja koristele tuoreella tillillä.

Tiesitkö että...

Vinkki! Marmoroi kananmunien pinta mustan teen ja soijan avulla kuviolliseksi.

Ravintosisältö perannos 80g100 g

  • 120 kcal495 kJ
  • Proteiinia8 g
  • Hiilihydraatteja3 g
  • Rasvaa8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1