• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Piparjuurisilli

Piparjuurisilli saa säväyksen raastetusta piparjuuresta. Silli sopii tarjottavaksi uusien perunoiden tai ruisleivän kanssa.
Piparjuurisilli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 140 kcal / annos (80g)

    Ainekset

    6 annosta

    Valmistus

    yli 60 min
    1. Liota sillifileitä kylmässä vedessä noin 2 tuntia. Leikkaa silli pieniksi kuutioiksi. Kuutioi myös kananmunat.
    2. Sekoita kulhossa silli, munat, kevätsipuli, tilli ja piparjuuri. (Huom! Piparjuuren voimakkuus saattaa vaihdella, joten aloita pienemmällä määrällä ja lisää tarvittaessa.) Lisää silliseokseen lopuksi ranskankerma. Vältä turhaa sekoittamista, jotta ranskankerma säilyttää rakenteensa.
    3. Anna piparjuurisillin maustua jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka. Tarjoa uusien perunoiden tai ruisleivän kanssa.

    Ravintosisältö perannos 80g100 g

    • 140 kcal573 kJ
    • Proteiinia6 g
    • Hiilihydraatteja5 g
    • Rasvaa10 g

    Lisätietoa reseptistä

    Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

    Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

    Kommentoi

    Arvosana reseptille