• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kananmuna-mätitahnakastike kalalle

Kananmuna-mätitahnakastike kalalle
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 133 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Keitä munat koviksi, noin 8 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja hienonna ne.
  2. Sekoita kermaviili, mätitahna ja munat keskenään.
  3. Hienonna sipulit varsineen. Lisää sipulit ja tilli kastikkeeseen. Tarjoa paistetun kalan kastikkeena.

Ravintosisältö per 100 g

  • 133 kcal557 kJ
  • Proteiinia5,85 g
  • Hiilihydraatteja4,77 g
  • Rasvaa10,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille