• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sinappiset lohipalat

Sinappiset lohipalat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 20-24 palaa
  • alle 15 min
  • 302 kcal / 100 g

Ainekset

20-24 palaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa jokainen voitaikinalevy vielä neljään osaan. Voitele palat sinapilla, ripottele päälle tilliä.
  2. Leikkaa lohiviipaleet noin taikinapalojen kokoisiksi viipaleiksi. Nosta lohiviipaleet taikinalevyjen päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  3. Paista 250 asteessa uunin keskitasolla 6-8 minuuttia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 302 kcal1 260 kJ
  • Proteiinia10,7 g
  • Hiilihydraatteja21,2 g
  • Rasvaa18,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua