Sinappiset lohipalat
- Annosmäärä20–24 palaa
- Valmistusaikaalle 15 min
Herkulliset lohineliöt maistuvat pikkupurtavana iltapalaksi sekä illanistujaisiin.
Ainekset
20–24 palaa
1 pkt (500 g) | voitaikinalevyjä (pakaste) tai |
n. 3 rkl | tai |
n. 1 dl | tilliä hienonnettuna tai |
150 g | Pirkka kylmäsavustettua kirjolohta tai |
n. 2 dl | juustoraastetta tai |
Valmistus
alle 15 min
Leikkaa jokainen voitaikinalevy vielä neljään osaan. Voitele palat sinapilla, ripottele päälle tilliä.
Leikkaa lohiviipaleet noin taikinapalojen kokoisiksi viipaleiksi. Nosta lohiviipaleet taikinalevyjen päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Paista 250 asteessa uunin keskitasolla 6–8 minuuttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min
- alle 15 min4,0(5 arvostelua)
- alle 15 min5,0(1 arvostelu)
- alle 30 min3,3(4 arvostelua)
- alle 15 min3,7(16 arvostelua)
- alle 30 min4,2(43 arvostelua)
- yli 60 min3,8(36 arvostelua)
- 30 - 60 min3,6(7 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (6 arvostelua)
- ellu6 vuotta sittenHyvän näköisiä varmaan maukkaitakin