Lohiportobellot
- Annosmäärä4–6 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Lohella täytetyt portobellot maistuvat lounaaksi ja ovat vieläpä helppo valmistaa!
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4–6 annosta
1 rs (250 g) | portobelloja tai |
1 iso | sipuli tai |
1 rkl | öljyä tai |
1 dl | Pirkka ruokakermaa tai |
1/2 dl | tilliä hienonnettuna tai |
ripaus | mustapippuria tai |
1 pkt (150 g) | Pirkka kylmäsavukirjolohta viipaleina tai |
n. 1 1/2 dl | tai |
Lisäksi | |
---|---|
jääsalaattia tai | |
rucolaa tai | |
Koristeeksi | |
tilliä tai |
Valmistus
alle 15 min
Puhdista sienet pullasudilla. Leikkaa sienistä jalat ja hienonna ne. Hienonna myös sipuli. Kuullota sipulia ja hienonnettuja jalkoja öljyssä pari minuuttia. Kaada joukkoon ruokakerma. Mausta tillillä ja pippurilla.
Hienonna kirjolohiviipaleet. Jätä osa viipaleista kokonaisiksi, jotta saat jokaisen sienen päälle noin 1/2 viipaletta. Sekoita hienonnettu kala ja juustoraaste sienimuhennoksen joukkoon. Jaa seos portobellojen lakkien sisäpinnalle ja asettele päälle puoliksi leikattuja kirjolohiviipaleita.
Paista uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes sienet ovat pehmenneet.
Revi salaatit alkuruokalautasille ja nosta sienet päälle. Koristele tillillä. Tarjoa alku- tai iltapalana.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,9(30 arvostelua)
- alle 15 min2,8(22 arvostelua)
- yli 60 min5,0(7 arvostelua)
- yli 60 min4,8(9 arvostelua)
- yli 60 min4,0(16 arvostelua)
- alle 15 min
- 30 - 60 min4,0(5 arvostelua)
- yli 60 min3,9(34 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 5,0 (1 arvostelu)