• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lohiportobellot

Lohiportobellot
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-6 annosta
  • alle 15 min
  • 167 kcal / 100 g

Ainekset

4-6 annosta

Lisäksi

    • jääsalaattia
    • rucolaa

Koristeeksi

    • tilliä

Valmistus

alle 15 min
  1. Puhdista sienet pullasudilla. Leikkaa sienistä jalat ja hienonna ne. Hienonna myös sipuli. Kuullota sipulia ja hienonnettuja jalkoja öljyssä pari minuuttia. Kaada joukkoon ruokakerma. Mausta tillillä ja pippurilla.
  2. Hienonna kirjolohiviipaleet. Jätä osa viipaleista kokonaisiksi, jotta saat jokaisen sienen päälle noin 1/2 viipaletta. Sekoita hienonnettu kala ja juustoraaste sienimuhennoksen joukkoon. Jaa seos portobellojen lakkien sisäpinnalle ja asettele päälle puoliksi leikattuja kirjolohiviipaleita.
  3. Paista uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes sienet ovat pehmenneet.
  4. Revi salaatit alkuruokalautasille ja nosta sienet päälle. Koristele tillillä. Tarjoa alku- tai iltapalana.

Ravintosisältö per 100 g

  • 167 kcal699 kJ
  • Proteiinia11,7 g
  • Hiilihydraatteja0,99 g
  • Rasvaa12,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille