Sipsi-pekonipelti
- Annosmäärä5 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
Onko nachopelti jo tuttuakin tutumpi? Kokeile trendikästä sipsi-pekonipeltiä! Saat helposti rouskuvaa naposteltavaa illanistujaisiin.
- Gluteeniton
Ainekset
5 annosta
- 1 pkt (150 g) Pirkka suomalaista pekonia
- 200 g Pirkka perunalastuja, barbecue
- 1 pkt (200 g) Pirkka Parhaat cheddarjuustoa raastettuna
- 1 tuore jalapeno viipaloituna
- rosmariinia
Dippi
- 1 prk (200 g) Pirkka laktoositonta kermaviiliä
- 1 ps (20 g) Pirkka paahdettu sipuli dipmix jauhetta
Ravintosisältö
- Energia1 402 kJ / 337 kcal
- Rasva24,7 g
- josta tyydyttynyttä8,5 g
- Hiilihydraatit19,8 g
- josta sokereita3,7 g
- Proteiini10,1 g
- Suola1,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Levitä pekoniviipaleet leivinpaperin päälle pellille.
- Paista pekonia 225 asteessa noin 15 minuuttia.
- Nosta pekonit hetkeksi talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva valuu pois. Suikaloi pekonit.
- Levitä perunalastut leivinpaperin päälle pellille. Lisää päälle pekonit ja nostele varovasti sekaisin.
- Levitä cheddarraaste tasaisesti perunalastujen päälle. Paista 225 asteessa 10-15 minuuttia, tai kunnes juusto on sulanut ja hieman ottanut väriä.
- Sekoita dippiainekset kermaviilin kanssa hyvin sekaisin.
- Viimeistele sipsi-pekonipelti jalapenoviipaleilla ja rosmariininoksilla. Tarjoa dippikastikkeen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etuPirkka Grillaa suomalainen pekoni 150gPlussa-kortillaEtuhinta 7,00/3 kpl15,56/kgIlman Plussa-korttia 2,49/kpl (16,60/kg)
- Pirkka perunalastu 275g barbecueHinta 2,09/kpl7,60/kg
- Pirkka Parhaat cheddar 200gHinta 5,59/kpl27,95/kg
- Pirkka laktoositon kermaviili 200gHinta 0,55/kpl2,75/kg
- Plussa-etu −25 %Pirkka dipmix 20g paahdettu sipuliPlussa-kortillaEtuhinta 1,00/3 kpl16,67/kgIlman Plussa-korttia 0,45/kpl (22,50/kg)
- HK amerikan pekoni lastu 150gHinta 2,89/kpl19,27/kg
- Snellman Kunnon pekoni 150gHinta 3,39/kpl22,60/kg
- Jukolan Aito Cheddar 160gHinta 6,29/kpl39,31/kg
- Cathedral City cheddar 200g extra matureHinta 5,45/kpl27,25/kg
- Järvikylä Rosmariini rasia 20gHinta 3,95/kpl197,50/kg
- Deliverde rosmariiniruukku SuomiHinta 4,35/kpl
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,5(74 arviota)
- 30 - 60 min4,1(96 arviota)
- 30 - 60 min3,8(43 arviota)
- 30 - 60 min3,2(35 arviota)
- alle 30 min3,4(289 arviota)
- 30 - 60 min2,0(3 arviota)
- yli 60 min4,7(7 arviota)
- 30 - 60 min4,0(1 arvio)
Arvostele resepti
ka. 3,5 (34 arviota)
- Ari7 kuukautta sittenLämpötilaa saa laskea. Pekonit melkein paloivat karrelle. Olisi pitänyt katsoa uuniin ajoissa. Ei tällä nachopeltiä millään voiteta.
- Alisa10 kuukautta sittenNiin suolaista ettei melkein syömään pystynyt. Dippikastike pelasti hieman suolaisuutta joten sitä kannattaa varata reilusti.
- Tenska1 vuosi sittenHankala tehdä jos 4 ainesosaa puuttuu lähikaupasta.