Täytetty porsaan sisäfilee
Vuohenjuustolla täytetty porsaan sisäfilee maistuu paahdettujen sipulilohkojen ja höyrytettyjen kasvisten kanssa.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1(n. 650 g)porsaan sisäfileetä
- 2tlvoita
- 2tlrypsiöljyä
Täyte
- 1tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 1/2pkt(à 200 g)Sainte Maure -vuohenjuustoa
- 2oksaa tuoretta rosmariinia
- 1/2chili
Lisäksi
- paistinarua
Valmistus
30 - 60 min- Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Leikkaa lihasta mahdollinen rasva ja kalvot pois.
- Kuumenna pannulla voita ja öljyä. Paista liha kauttaaltaan kauniin ruskeaksi. Nosta työlaudalle ja anna jäähtyä.
- Tee lihan pintaan pitkittäin syvä viilto. Suolaa ja pippuroi liha kauttaaltaan. Pane uraan paloiteltu vuohenjuusto, yrtinoksat ja chiliviipaleet. Sido liha paistinarulla kiinni.
- Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Voit tarkistaa kypsyyden paistolämpömittarilla. Possunliha on kypsää, kun mittari näyttää 70 astetta. Kääri liha folioon vetäytymään 20 minuutiksi ennen kuin poistat narun ja leikkaat lihan. Tarjoa lisäkkeenä paahdettuja sipulilohkoja ja höyrytettyjä kasviksia.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi