• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Täytetty porsaan sisäfileeReseptin teki kumppani

Täytetty porsaan sisäfilee

Vuohenjuustolla täytetty porsaan sisäfilee maistuu paahdettujen sipulilohkojen ja höyrytettyjen kasvisten kanssa.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 1(n. 650 g)porsaan sisäfileetä
    • 2tlvoita
    • 2tlruokaöljyä

Täyte

    • 1tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria rouhittuna
    • 1/2pkt(à 200 g)Sainte Maure -vuohenjuustoa
    • 2oksaa tuoretta rosmariinia
    • 1/2chili

Lisäksi

    • paistinarua

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Leikkaa lihasta mahdollinen rasva ja kalvot pois.
  2. Kuumenna pannulla voita ja öljyä. Paista liha kauttaaltaan kauniin ruskeaksi. Nosta työlaudalle ja anna jäähtyä.
  3. Tee lihan pintaan pitkittäin syvä viilto. Suolaa ja pippuroi liha kauttaaltaan. Pane uraan paloiteltu vuohenjuusto, yrtinoksat ja chiliviipaleet. Sido liha paistinarulla kiinni.
  4. Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Voit tarkistaa kypsyyden paistolämpömittarilla. Possunliha on kypsää, kun mittari näyttää 70 astetta. Kääri liha folioon vetäytymään 20 minuutiksi ennen kuin poistat narun ja leikkaat lihan. Tarjoa lisäkkeenä paahdettuja sipulilohkoja ja höyrytettyjä kasviksia.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 11 arvostelua