• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Paahdettua possua alla tonnato

Tarjoa paahdetut porsaanfileepihvit italialaisittain tonnikalakastikkeen kera.
Paahdettua possua alla tonnato
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 322 kcal / annos (150g)

Ainekset

4 annosta
    • 400gporsaan ulkofileetä
    • 2rkloliiviöljyä
    • 1/2tlrosmariinia
    • mustapippuria
    • 1/2tlsuolaa

Tonnikalakastike

Päälle

    • 1rklhuuhdottuja kapriksia
    • ohueksi suikaloitua sitruunankuorta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valitse suurikokoista fileetä, jotta sadan gramman viipaleet ovat mahdollisimman ohuet. Nuiji fileepalat kahden muovin välissä suuriksi, lehdenohuiksi pihveiksi. Pirskota pihveille muutama tippa oliiviöljyä ja sivele öljy käsin tasaisesti pihvien pintaan. Ripottele päälle murskattua rosmariinia ja mustapippuria. Käännä pihvit ja toimi samoin. Jätä pihvit huoneenlämpöön odottamaan paistamista.
  2. Valuta tonnikala ja hienonna se monitoimikoneessa. Lisää sitruunanmehu, kermaviili ja pippuri. Soseuta.
  3. Paista pihvit kuumalla, öljyllä pyyhityllä pannulla noin minuutti puolta kohti. Ripottele pintaan hiukan suolaa. Nosta pihvit lämmitetylle vadille noin 75-asteiseen uuniin, jotta ne pysyvät kuumina.
  4. Valuta pihveille hiukan tonnikalakastiketta ja ripottele päälle kaprikset ja hiukan sitruunankuorisuikaleita. Tarjoa lisäksi keitettyjä pariisinperunoita ja kukkavihanneksia.

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 322 kcal1 350 kJ
  • Proteiinia32,4 g
  • Hiilihydraatteja1 g
  • Rasvaa20,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille