Makkara-perunapelti
Ruokaisa makkara-perunapelti syntyy yhdessä astiassa uunissa. Srirachalla maustettu kermaviili antaa ruoalle potkua. Noin 3,05€/annos*
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1/2ps(à 2 kg)Pirkka perunaa (keltainen pussi)
- 1ps(350 g)Pirkka punasipulia
- 1tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 2ps(à 100 g)Pimientos de Padrón -paprikoita tai
- 1(200 g)vihreä paprika
- 1pkt(400 g)Kivikylän Huilun Tuhti kuoretonta grillimakkaraa tai
- 1pkt(400 g)Kivikylän kuoretonta kalkkunagrillimakkaraa
Srirachakermaviili
- 1prk(200 g)Pirkka laktoositonta kermaviiliä 10%
- ripaussuolaa
Valmistus
30 - 60 min- Harjaa perunat puhtaiksi ja kuori sipulit. Lohko perunat ja sipulit leivinpaperin päälle uunipellille tai isoon uunivuokaan. Valuta päälle öljy ja mausta suolalla sekä pippurilla.
- Paista kasviksia 225 asteessa noin 20 minuuttia.
- Huuhtele sillä aikaa padron-paprikat. Jos käytät punaista paprikaa, leikkaa paprikasta kanta ja poista siemenet. Lohko paprika reiluiksi paloiksi. Tee makkaroihin veitsellä viillot.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja siirrä kastike jääkaappiin odottamaan.
- Nosta pelti uunista, lisää padron-paprikat tai punainen paprika ja makkarat. Jatka paistamista vielä 10-15 minuuttia.
- Tarjoa makkara-perunapelti srirachakermaviilin kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Äklöä. Tällaistako muka ravitsevana kotiruokana?!