• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Parsakaalia sitruunaöljyssä

Parsakaalia sitruunaöljyssä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 15 min
  • 96,4 kcal / 100 g

Ainekset

3 annosta

Kastike

    • 3rklsalaattijuuston öljymarinadia
    • 1/2sitruunan raastettu kuori
    • 1rklsitruunanmehua
    • 1rklvettä
    • 1/2(50 g)punasipuli
    • 1-2valkosipulinkynttä
    • 2rklpersiljaa hienonnettuna
    • 1rkltimjamia hienonnettuna
    • 1/4tlsuolaa
    • 1/4tlmustapippuria

Valmistus

alle 15 min
  1. Siivilöi juustokuutiot marinadista. Mittaa marinadi kastiketta varten kulhoon. Lisää sitruunan raastettu kuori ja mehu, vesi, hienonnettu punasipuli ja valkosipulinkynnet. Mausta persiljalla, timjamilla, suolalla ja pippurilla.
  2. Kypsennä parsakaalit pakkauksen ohjeen mukaan vähässä, suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois ja höyrytä kuivaksi kuumalla levyllä. Kaada kaalit kastikkeen joukkoon ja sekoita. Kaada tarjolle reunalliselle vadille.
  3. Lohko tomaatit ja levitä ne juustokuutioiden kanssa kaalin päälle. Tarjoa haaleana rapean leivän kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 96,4 kcal404 kJ
  • Proteiinia4,65 g
  • Hiilihydraatteja3,24 g
  • Rasvaa7,18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1