• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sipulinen kaviaarisilli

Sipulinen kaviaarisilli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • yli 60 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

10 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Valuta silleistä liemi ja leikkaa sillit pieniksi paloiksi. Silppua sipuli.
  2. Sekoita kermaviilin joukkoon mätitahna, majoneesi, sipuli- ja tillisilppu sekä sillit. Anna maustua jääkaapissa tunnin ajan. Tarjoa sipulinen kaviaarisilli uusien perunoiden kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcal kJ
  • Proteiinia g
  • Hiilihydraatteja g
  • Rasvaa g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1