Sipulinen kaviaarisilli
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
Sipulinen kaviaarisilli syntyy, kun sekoitat kermaviilin joukkoon mätitahnan, majoneesin, sipuli- ja tillisilpun sekä sillit. Tarjoa kaviaarisilli perunoiden kera.
Ainekset
10 annosta
- 1 prk (550 g/250 g) Pirkka sipulisilliä
- 1 punasipuli
- 1 tlk (200 g) Pirkka kevyt kermaviiliä
- 1/2 dl Pirkka mätitahnaa
- 1/2 dl Pirkka Kevyt majoneesia
- 1 dl tilliä hienonnettuna
Ravintosisältö
- Energia731 kJ / 174 kcal
- Rasva12,1 g
- josta tyydyttynyttä2,7 g
- Hiilihydraatit10,7 g
- josta sokereita9,4 g
- Proteiini5,5 g
- Suola1,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Valuta silleistä liemi ja leikkaa sillit pieniksi paloiksi. Silppua sipuli.
- Sekoita kermaviilin joukkoon mätitahna, majoneesi, sipuli- ja tillisilppu sekä sillit. Anna maustua jääkaapissa tunnin ajan. Tarjoa sipulinen kaviaarisilli uusien perunoiden kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Plussa-etu −12 %Plussa-kortillaEtuhinta 2,50/3 kpl4,17/kgIlman Plussa-korttia 0,95/kpl (4,75/kg)
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,5(4 arviota)
- 30 - 60 min
- alle 15 min1,0(1 arvio)
- alle 15 min3,6(11 arviota)
- alle 30 min5,0(2 arviota)
- yli 60 min4,7(6 arviota)
- alle 15 min3,1(20 arviota)
- alle 30 min5,0(1 arvio)
Arvostele resepti
ka. 4,3 (4 arviota)