Hyppää sisältöön
Sipulinen kaviaarisilliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sipulinen kaviaarisilli

  • Annosmäärä10 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
Sipulinen kaviaarisilli syntyy, kun sekoitat kermaviilin joukkoon mätitahnan, majoneesin, sipuli- ja tillisilpun sekä sillit. Tarjoa kaviaarisilli perunoiden kera.

    Ainekset

    10 annosta

    Ravintosisältö

    • Energia
      731 kJ / 174 kcal
    • Rasva
      12,1 g
    • josta tyydyttynyttä
      2,7 g
    • Hiilihydraatit
      10,7 g
    • josta sokereita
      9,4 g
    • Proteiini
      5,5 g
    • Suola
      1,8 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    yli 60 min
    1. Valuta silleistä liemi ja leikkaa sillit pieniksi paloiksi. Silppua sipuli.
    2. Sekoita kermaviilin joukkoon mätitahna, majoneesi, sipuli- ja tillisilppu sekä sillit. Anna maustua jääkaapissa tunnin ajan. Tarjoa sipulinen kaviaarisilli uusien perunoiden kanssa.
    Sipulinen kaviaarisilli

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,3 (4 arviota)