Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Sipulinen kaviaarisilliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sipulinen kaviaarisilli

Sipulinen kaviaarisilli syntyy, kun sekoitat kermaviilin joukkoon mätitahnan, majoneesin, sipuli- ja tillisilpun sekä sillit. Tarjoa kaviaarisilli perunoiden kera.

Ainekset

10 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Valuta silleistä liemi ja leikkaa sillit pieniksi paloiksi. Silppua sipuli.
  2. Sekoita kermaviilin joukkoon mätitahna, majoneesi, sipuli- ja tillisilppu sekä sillit. Anna maustua jääkaapissa tunnin ajan. Tarjoa sipulinen kaviaarisilli uusien perunoiden kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Kommentoi

Arvosana reseptille3 arvostelua