• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Sipulinen kaviaarisilliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sipulinen kaviaarisilli

Sipulinen kaviaarisilli syntyy, kun sekoitat kermaviilin joukkoon mätitahnan, majoneesin, sipuli- ja tillisilpun sekä sillit. Tarjoa kaviaarisilli perunoiden kera.

  • 10 annosta
  • yli 60 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

10 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Valuta silleistä liemi ja leikkaa sillit pieniksi paloiksi. Silppua sipuli.
  2. Sekoita kermaviilin joukkoon mätitahna, majoneesi, sipuli- ja tillisilppu sekä sillit. Anna maustua jääkaapissa tunnin ajan. Tarjoa sipulinen kaviaarisilli uusien perunoiden kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcalNaN kJ
  • ProteiiniaNaN g
  • HiilihydraattejaNaN g
  • RasvaaNaN g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua