Sipulinen sillisalaatti
- Annosmäärän. 5 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Sipulinen sillisalaatti maistuu uuniperunoiden, saaristolaisleivän sekä uusien perunoiden kanssa.
Ainekset
n. 5 annosta
1 tlk (250 g) | tai |
pala (n. 60 g) | purjoa tai |
1 | punasipuli tai |
nippu | tuoretta tilliä tai |
3 | kananmunaa keitettynä tai |
Kastike | |
---|---|
1 dl | tai |
1 tlk (200 g) | kermaviiliä tai |
4 rkl | tai |
Valmistus
alle 30 min
Valuta sillit liemestä ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo, punasipuli ja tilli. Erota keitetyistä munista keltuaiset ja valkuaiset. Hienonna ne erikseen.
Jätä hiukan purjoa, punasipulia, tilliä, silliä ja keltuaisia salaatin koristeeksi ja sekoita loput ainekset kastikkeen joukkoon. Pane salaatti tarjolle matalahkoon vatiin ja koristele.
Anna salaatin maustua hetki jääkaapissa. Tarjoa uusien perunoiden ja saaristolaisleivän kanssa. Sipulinen sillisalaatti sopii myös uuniperunoiden täytteeksi.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,2(9 arvostelua)
- alle 30 min3,3(38 arvostelua)
- alle 30 min3,0(1 arvostelu)
- alle 30 min
- yli 60 min4,3(3 arvostelua)
- alle 30 min3,9(7 arvostelua)
- alle 30 min
- 30 - 60 min
Arvostele resepti
ka. 4,3 (3 arvostelua)