• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sipulinen sillisalaatti

Sipulinen sillisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 5 annosta
  • alle 30 min
  • 194 kcal / 100 g

Ainekset

n. 5 annosta

Kastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Valuta sillit liemestä ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo, punasipuli ja tilli. Erota keitetyistä munista keltuaiset ja valkuaiset. Hienonna ne erikseen.
  2. Jätä hiukan purjoa, punasipulia, tilliä, silliä ja keltuaisia salaatin koristeeksi ja sekoita loput ainekset kastikkeen joukkoon. Pane salaatti tarjolle matalahkoon vatiin ja koristele.
  3. Anna salaatin maustua hetki jääkaapissa. Tarjoa uusien perunoiden ja saaristolaisleivän kanssa. Sipulinen sillisalaatti sopii myös uuniperunoiden täytteeksi.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 194 kcal812 kJ
  • Proteiinia6,11 g
  • Hiilihydraatteja8,21 g
  • Rasvaa15,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille