• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broilerikastike

Broilerikastike on tosi helppo tehdä. Kastike on maustettu Dijon kokojyväsinapilla. Tomaatit ja ruohosipuli antavat väriä ja makua.Tämäkin resepti vain n. 2,35€/annos*.
Broilerikastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 116 kcal / 100 g (220g)

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(450 g)Kariniemen broilerinfileesuikaleita (marinoimaton)
    • 1-2rklöljyä
    • 1/2tlsuolaa
    • mustapippuria
    • 2rklMaille Dijon kokojyväsinappia
    • 1 1/2dlvettä
    • 1tlk(2 dl)Pirkka ruokakermaa
    • 2-3(250 g)tomaattia
    • 1/2-1dlruohosipulia hienonnettuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista broilerit parissa erässä pannulla rasvassa ja siirrä paistokasariin. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Lisää sinappi, vesi ja ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.
  3. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Lisää tomaatit ja ruohosipuli kastikkeen päälle. Tarjoa keitettyjen perunoiden, riisin tai pastan kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 116 kcal487 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja3 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille13