• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kirjolohikastike pastalle

Kirjolohikastike pastalle
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 209 kcal / annos (100g)

Ainekset

4 annosta
    • 2pkt(à 300 g)marinoituja kirjolohisuikaleita
    • 15cm:n palapurjoa
    • 1tlk(2 dl)Pirkka ruokakermaa
    • (tilkkasoijakastiketta)
    • 1dltillisilppua

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Paista kalasuikaleet paistokasarissa. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo ja lisää kasariin.
  2. Lisää kerma ja mausteet, hauduta miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Sekoita joukkoon silputtu tilli ja tarjoa keitetyn pastan kanssa.

Ravintosisältö perannos 100g100 g

  • 209 kcal873 kJ
  • Proteiinia13,6 g
  • Hiilihydraatteja4,3 g
  • Rasvaa14,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5