Sitruunarahka
Raikas sitruunarahka saa lisää makeutta ihanasta lemon curdista. Sitruunarahka sopii hyvin vaikka pääsiäisen jälkiruoaksi. Noin 0,85€/annos
- 4 annosta
- alle 15 min
Ainekset
4 annosta
- 1tlk(2 dl)Pirkka laktoositonta vispikermaa
- 1prk(250 g)Pirkka laktoositonta maitorahkaa
- 2tlsitruunankuorta raastettuna
- 1tlsitruunanmehua
- n. 1/2dlsokeria
Lisäksi
- 4rkllemon curdia eli sitruunatahnaa
Valmistus
alle 15 min- Vatkaa vispikerma kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka sekä sitruunankuori ja -mehu. Makeuta sitruunarahka sokerilla.
- Hienonna keksit veitsellä murusiksi. Jaa keksimurut annoslasien pohjalle. Säästä hieman muruja annosten pinnalle.
- Jaa sitruunarahka annoslaseihin. Lisää päälle lemon curd ja pyöräytä se kevyesti rahkan sekaan raidoiksi. Koristele keksimuruilla ja tarjoa jälkiruokana.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Nam! Lähtee testiin, mutta ilman lemon curdia.
Silmillä jo syö. Hyvän näköinen ihana esillepano😋