Hyppää sisältöön
Katkarapukaviaari ruisnapeillaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Katkarapukaviaari ruisnapeilla

  • Annosmäärän. 60 kpl
  • Valmistusaikaalle 30 min
Katkarapukaviaari tarjotaan rapeilta ruisnapeilta. Ne sopivat mainiosti cocktailpaloiksi, noutopöytään tai alkupalaksi.

    Ainekset

    n. 60 kpl

    Lisäksi

    • 1 (200 g) ruisnappeja

    Koristeluun

    • Pirkka katkarapuja (pakaste)
    • tilliä

    Ravintosisältö

    • Energia
      415 kJ / 99 kcal
    • Rasva
      3,5 g
    • josta tyydyttynyttä
      1,6 g
    • Hiilihydraatit
      10,4 g
    • josta sokereita
      1,2 g
    • Proteiini
      5,8 g
    • Suola
      0,9 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 30 min
    1. Keitä kananmunat koviksi, noin 10 minuuttia. Jäähdytä munat kylmässä vedessä, kuori ja hienonna. Sulata ja valuta katkaravut. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna katkaravut ja kaprikset.
    2. Sekoita kulhossa ranskankerma, munat, katkaravut, sipuli, kaprikset, tilli ja sitruunanmehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
    3. Lusikoi nokare katkarapukaviaaria jokaiselle napille. Koristele katkaravuilla ja tillillä. Tarjoa pienenä suolaisena palana noutopöydässä tai alkupalana.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,1 (35 arviota)