• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Katkarapukaviaari ruisnapeilla

Katkarapukaviaari tarjotaan rapeilta ruisnapeilta. Ne sopivat mainiosti cocktailpaloiksi, noutopöytään tai alkupalaksi.
Katkarapukaviaari ruisnapeilla
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 60 kpl
  • alle 30 min
  • 32,8 kcal / annos (20g)

Ainekset

n. 60 kpl

Lisäksi

Koristeluun

    • Pirkka katkarapuja (pakaste)
    • tilliä

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä kananmunat koviksi, noin 10 minuuttia. Jäähdytä munat kylmässä vedessä, kuori ja hienonna. Sulata ja valuta katkaravut. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna katkaravut ja kaprikset.
  2. Sekoita kulhossa ranskankerma, munat, katkaravut, sipuli, kaprikset, tilli ja sitruunanmehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Lusikoi nokare katkarapukaviaaria jokaiselle napille. Koristele katkaravuilla ja tillillä. Tarjoa pienenä suolaisena palana noutopöydässä tai alkupalana.

Ravintosisältö perannos 20g100 g

  • 32,8 kcal137 kJ
  • Proteiinia1,72 g
  • Hiilihydraatteja2,95 g
  • Rasvaa1,55 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua