Katkarapukaviaari ruisnapeilla
- Annosmäärän. 60 kpl
- Valmistusaikaalle 30 min
Katkarapukaviaari tarjotaan rapeilta ruisnapeilta. Ne sopivat mainiosti cocktailpaloiksi, noutopöytään tai alkupalaksi.
Ainekset
n. 60 kpl
3 | tai |
1 ps (180 g) | tai |
1 pieni (70 g) | sipuli tai |
1–2 rkl | tai |
1 tlk (150 g) | tai |
1/2–1 dl | tilliä hienonnettuna tai |
2 rkl | sitruunanmehua tai |
1/2 tl | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
Lisäksi | |
---|---|
1 (200 g) | ruisnappeja tai |
Koristeluun | |
Pirkka katkarapuja (pakaste) tai | |
tilliä tai |
Valmistus
alle 30 min
Keitä kananmunat koviksi, noin 10 minuuttia. Jäähdytä munat kylmässä vedessä, kuori ja hienonna. Sulata ja valuta katkaravut. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna katkaravut ja kaprikset.
Sekoita kulhossa ranskankerma, munat, katkaravut, sipuli, kaprikset, tilli ja sitruunanmehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Lusikoi nokare katkarapukaviaaria jokaiselle napille. Koristele katkaravuilla ja tillillä. Tarjoa pienenä suolaisena palana noutopöydässä tai alkupalana.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min4,0(120 arviota)
- yli 60 min4,1(27 arviota)
- alle 30 min3,9(42 arviota)
- alle 15 min4,3(4 arviota)
- alle 30 min3,7(50 arviota)
- alle 30 min3,0(18 arviota)
- 30 - 60 min3,0(1 arvio)
- alle 15 min3,0(8 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (27 arviota)