Katkarapukaviaari ruisnapeilla
- Annosmäärän. 60 kpl
- Valmistusaikaalle 30 min
Katkarapukaviaari tarjotaan rapeilta ruisnapeilta. Ne sopivat mainiosti cocktailpaloiksi, noutopöytään tai alkupalaksi.
Ainekset
n. 60 kpl
- 3 Pirkka Luomu kananmunaa
- 1 ps (180 g) Pirkka katkarapuja (pakaste)
- 1 pieni (70 g) sipuli
- 1–2 rkl Pirkka kapriksia
- 1 tlk (150 g) Pirkka crème fraîchea (ranskankermaa, 18 %)
- 1/2–1 dl tilliä hienonnettuna
- 2 rkl sitruunanmehua
- 1/2 tl suolaa
- ripaus mustapippuria
Lisäksi
- 1 (200 g) ruisnappeja
Koristeluun
- Pirkka katkarapuja (pakaste)
- tilliä
Ravintosisältö
- Energia415 kJ / 99 kcal
- Rasva3,5 g
- josta tyydyttynyttä1,6 g
- Hiilihydraatit10,4 g
- josta sokereita1,2 g
- Proteiini5,8 g
- Suola0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Keitä kananmunat koviksi, noin 10 minuuttia. Jäähdytä munat kylmässä vedessä, kuori ja hienonna. Sulata ja valuta katkaravut. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna katkaravut ja kaprikset.
- Sekoita kulhossa ranskankerma, munat, katkaravut, sipuli, kaprikset, tilli ja sitruunanmehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Lusikoi nokare katkarapukaviaaria jokaiselle napille. Koristele katkaravuilla ja tillillä. Tarjoa pienenä suolaisena palana noutopöydässä tai alkupalana.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etuPlussa-kortillaEtuhinta 7,00/2 kpl19,44/kgIlman Plussa-korttia 3,69/kpl (20,50/kg)
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min4,1(194 arviota)
- alle 30 min3,1(20 arviota)
- yli 60 min4,0(30 arviota)
- alle 15 min4,3(4 arviota)
- yli 60 min3,6(16 arviota)
- alle 30 min3,9(45 arviota)
- alle 15 min3,2(11 arviota)
- alle 30 min3,0(1 arvio)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (35 arviota)